Op reis met je hele bedrijf? Neem geen financieel risico!

23.06.2019

Een personeelsreis met je collega’s kan heel waardevol zijn. Je beleeft samen bijzondere momenten en deelt mooie herinneringen. Dat brengt medewerkers dichter bij elkaar.

Een personeelsreis kan ook financiële risico’s met zich mee brengen. Je betaalt de gehele reissom vooruit en er kan tijdens de reis ook iets voorvallen in de ‘aansprakelijkheidssfeer’.
De organisator waarmee je in zee gaat moet een ‘touroperator aansprakelijkheidsverzekering’ te hebben. En sinds vorig jaar ook verplicht garantie te bieden voor insolventie (financieel onvermogen). Je vooruitbetaalde reissom is daardoor veilig gesteld. Voor deze verplichte insolventiedekking is de Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ) opgericht. Dit is het zakelijk zusje van SGR, die je vast kent als je wel eens een vakantie hebt geboekt.

Tendolle Events heeft zich aangesloten bij SGRZ. Ook hebben wij een ‘touroperator aansprakelijkheidsverzekering’ en bieden we een specifieke annulerings- en groepsreisverzekering. Kortom, wij zorgen ervoor dat je óók financieel onbezorgd op reis kunt en volop kan genieten van een onvergetelijke personeelsreis!