Toe aan een stevig potje teambuilding?

21.06.2019

De meeste medewerkers vinden een positieve relatie met collega’s heel belangrijk. Hoewel de fundamenten op het werk worden gelegd, kunnen teamevents bijdragen aan een goede sfeer op het werk. Ze zorgen voor meer tevredenheid en betrokkenheid van medewerkers. En uiteindelijk betere resultaten.

Een teamevent heeft meer waarde dan je denkt én die is blijvend. Dat is de kracht van samen. Samen actief zijn, van alles beleven en herinneringen delen. Daar gaat een krachtig effect vanuit. Als je tenminste iets organiseert wat perfect past.

Om dat te bereiken zetten we vaak verrassende en inspirerende activiteiten in. In de uitnodigingsfase betrekken we deelnemers door hun activiteitenvoorkeuren te laten aangeven. Dat motiveert, voelt veilig en verhoogt vaak ook de animo. Bouwen aan een hecht team is een serieuze zaak. Van een eventorganisator vraagt dat o.a. inlevingsvermogen, creativiteit, organisatietalent, gevoel voor sfeer, deelnemers betrekken. Zullen we kijken welk teamevent dat magisch effect bij jouw bedrijf en medewerkers heeft?