Ga terug

Case: Personeelsreis Valkenburg

Personeelsreis Van Hooff

Van Hooff Intern Transport heeft het 25 jarig bedrijfsjubileum op een bijzondere wijze gevierd met 75 medewerkers en partners. Wij kregen de opdracht om op niet al te grote reisafstand van Tiel een 2-daags programma te ontwikkelen, die lang in herinnering zal blijven. We hebben gekozen voor het prachtige Château St. Gerlach in Valkenburg. Het werd een onvergetelijk jubileumweekend met vele (keuze)activiteiten, verrassende optredens en een spetterende feestavond in een mergelgrot.

De jubileumreis werd met een gemiddeld cijfer 8,8 gewaardeerd met veel opmerkingen in de trant van ‘Wat een super weekend’

Reactie van onze klant:
Directeur Jan Jaap Wiersma: “Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord over Carel. Organiseert alles, zeer attent, niet nadrukkelijk aanwezig, maar signaleert alles. Complimenten”

Ook toe aan een bijzonder personeelsevent in eigen land? Bel of mail ons voor een onvergetelijke 2-daagse in Zuid Limburg.

Het programma

High Vlaai
Na ontvangst met koffie en ‘High Vlaai’ startten we in het park van het Chateau met het activiteitenprogramma. Zo gingen mensen schermen, een graffiti kunstwerk maken of deelnemen aan een Roofvogelworkshop. Daarna lunch in het tuinpaviljoen van Chateau St. Gerlach.

Lekker actief
Voor het middagprogramma hebben we een gevarieerd programma samengesteld rekening houdend met de verschillende interesses: actief, outdoor of cultureel:

  • Mountainbiken in de mergelgrotten
  • Trial rijden en Archery game  bij het kasteel
  • Rondleiding met gids door Maastricht

Swingen met de jongens van Agogo
Aan het einde van de middag, nadat iedereen was bijgekomen en opgefrist wachtten we de deelnemers op bij het Tuinpaviljoen. Na de cocktailworkshop onder leiding van onze bartender kwam de sfeer er goed in bij het optreden van de 6 koppige Brass Band Agogo.

Feest in de mergelgrot
Lekker eten, live muziek en een DJ vormden de basis voor een feest tot in de kleine uurtjes!

Mooie afsluiting
Met e-solexen en e-bikes gingen de deelnemers de volgende ochtend op pad in groepen onder leiding van Limburgse gidsen. We sloten af in het centrum van Valkenburg met een uitgebreide lunch.

Actief en bourgondisch genieten
Logo Tendolle wit