Ga terug

Case: personeelsreis Malta

Personeelsreis naar Malta

Voor dit internationale marktonderzoekbureau met vestigingen in Engeland en Nederland organiseren we jaarlijks een personeelsreis.

Wat we deden voor deze groep? Brugge, Barcelona, Zwitserland, Nice en zelfs 2 keer naar Twente.

Zon, zee, cultuur  en een spectaculair programma

Deze keer vlogen we met de medewerkers eind oktober naar Malta. Waarom Malta? Vanwege het heerlijke weer (gemiddeld 25 graden in oktober), rijke historie en de mogelijkheid een spectaculair programma neer te zetten voor deze actieve jonge groep medewerkers.
Er was hard gewerkt en de directie wilde de medewerkers dan ook belonen voor hun inzet.

Lees meer over een personeelsreis naar Malta

Ook een bijzondere personeelsreis naar Malta voor je bedrijf? Bel of mail ons!

 

Het programma

Dag 1: Vrijdagavond: Na werktijd stapte men in het vliegtuig en kwam rond middernacht aan op Malta. Inchecken, borrelen en tijd om te gaan slapen…

Dag 2: Zaterdag: Met een historisch schip (Gullet) een prachtige boottocht door de haven van Valetta. Van boord in Birgu en bezoek aan de highlights van Valetta.
’s Avonds werden de mensen opgehaald met Oldtimers voor een rit naar  in Mdina, de oude hoofdstad van Malta. De medewerkers werden verrast met exclusief diner met magnifiek uitzicht over het eiland.

Dag 3: Zondag: Met speedboten vanaf het hotel naar het eiland Gozo waar in groepen met jeeps een tour werd gereden over het eiland. Onderweg stops met spectaculaire opdrachten en natuurlijk tijd voor een lunch op bijzondere plek.
Terug met speedboten met een stop bij de Blue Lagoon voor een verfrissende duik in zee.

Dag 4: Moutainbike tour met als afsluiting een spectaculaire kabelbaan op grote hoogte.

Reactie van de klant: 
Wat was het wederom fantastisch geregeld en gepland! Precies wat we nodig hebben af en toe. Iedereen was ook zeer onder de indruk van de tocht met oldtimers naar Mdina. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Tot in de
puntjes
geregeld
Logo Tendolle wit