Typisch Tendolle

Beleving die blijft.
Perfect geregeld tot in de puntjes.
Inleven in jullie doelstellingen.

Wij organiseren geen standaard-events, maar maatwerk. We stellen samen met jou een uniek programma op, dat verrast en past van de eerste tot de laatste minuut. Zorgeloos en onvergetelijk.
Of je nou in Nederland blijft of naar het buitenland gaat. Jullie beleven er talloze mooie momenten, die in je geheugen gegrift blijven staan. Want een tendolle event is waardevol tot lang na je thuiskomst.
Kennismaken
we willen je leren kennen, een persoonlijk gesprek voeren
Waarmaken
we gaan waarmaken wat we beloven, iets wat past en verrast
Meemaken
samen het avontuur aangaan, mooie momenten beleven
Tendolle events is gestart in 1989 onder de naam ‘Tendolle Sports’. We organiseerden wintersportreizen en personeelsevenementen in binnen- en buitenland. Nog steeds maken we klanten blij met onze persoonlijke aanpak enerzijds en puntjes-op-de-i mentaliteit anderzijds. Die persoonlijke aanpak voel je al bij het eerste gesprek: we willen je organisatie en medewerkers leren kennen vóór we gaan brainstormen over je event. En we regelen alles graag tot in de kleinste details. Een vertrouwd gevoel.
Ook financieel zorgen we voor een onbezorgd event. We zijn lid van Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ), hebben een zeer uitgebreide bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (ook buitenland) en werken met een event- en groepsreisverzekering. Daarnaast hebben we (met belastingadviseurs) fiscale oplossingen gevonden voor de werkkostenregeling (WKR). Tot slot zijn we lid en actief betrokken bij de event branchevereniging CLC VECTA. Zullen we afspreken en de mogelijkheden doornemen voor jullie specifieke situatie?
Maatwerk voor jouw organisatie / Het begint met voorpret / Boost de teamspirit / Zullen we gaan?

Over ons

Het Tendolle Events team bestaat uit een groep professionele eventmanagers en reisbegeleiders. Zij maken met veel enthousiasme en deskundigheid van jullie reis een onvergetelijke belevenis. Samen sparren? Neem dan contact op met Carel of Inge.

Carel ten Dolle
Inge Segerink
Ben jij een creatief organisatietalent?
Naar vacatures