Ga terug

Case: Incentive Malta

Samen beleven is samen herinneren
Als het aantal medewerkers van een bedrijf in één jaar tijd verdubbelt, is een incentivereis de ideale manier om elkaar beter te keren kennen. Op een informele manier samen dingen beleven zorgt voor een hechte band!

Een band smeden
Deze klant vroeg ons een onvergetelijke personeelsreis te organiseren. De wens: voldoende gelegenheid voor zowel de nieuwe als de ervarener medewerkers om kennis te delen, elkaar te ontmoeten en te inspireren. We stelden een vijfdaagse incentivereis samen naar het zonovergoten Malta met z’n rijke historie.

Business & pleasure
Het werd een uitgekiend programma met focus, rust én actie. Met een goede balans tussen informatieve meetings en sociale momenten.

Lees meer over een personeelsreis naar Malta
of neem contact op voor een voorstel voor jullie bedrijf

 

Het programma van deze incentive

Dag 1: maandag. Vanuit verschillende vestigingen/landen kwamen collega’s gedurende de dag aan op Malta. Vandaag alleen een korte meeting en daarna gezellig dineren bij het zwembad van het hotel.
Dag 2: dinsdag. Na inhoudelijke meetings in de ochtend vertrekken we ’s middags naar Sliema voor een boottocht met heerlijke lunch aan boord.
’s Avonds dineerden we in de oude hoofdstad Mdina (met prachtig uitzicht over Malta)
Dag 3: woensdag Na een ochtend met zinvolle kennissessies vertrekken we ’s middags met jeeps naar Golden Bay met onderweg een korte stop voor een picknick lunch. Vanaf Golden Bay gaan we met powerboten naar de Blue Lagoon.
’s Avonds diner en afterparty met DJ op unieke locatie aan zee.
Dag 4: donderdag. Vertrek met verschillende vluchten naar huis.

Reacties
Voor deze reis naar Malta kregen we een 9,3! Een greep uit de reacties:
‘Goede balans tussen inhoud en sociaal’
‘Geweldige reis’
‘Alles was ontzettend goed geregeld!’

Samen
Bijzonder
Beleven
Logo Tendolle wit