Ga terug

Case: Incentive Istanbul

Incentivereis Novius Business & Information Management
Voor het medewerkerteam van Novius organiseerden we een reis naar Istanbul.
De voormalige hoofdstad van het Romeinse, Byzantijnse en Osmaanse rijk is zonder twijfel één van de meest bijzondere steden voor een personeelsreis. De stad ligt in twee continenten; het Europese en Aziatische deel, dat wordt gescheiden door de rivier de Bosporus. De medewerkers van Novius hebben een lang weekend kunnen genieten van de gastvrijheid van de Turkse bevolking en hun inspirerende cultuur. Een onvergetelijke ervaring die ze samen kunnen delen en de onderlinge band heeft versterkt.

Enkele activiteiten van deze reis en eerdere reizen naar Istanbul:
Team Challenge Istanbul: Verdeeld in teams gaat men aan de hand van vragen en opdrachten de stad op een actieve manier leren kennen.
Stadswandeling met lokale gids door oude centrum.
Shop rally in de grote Bazaar: In één van werelds grootste Bazaars (4000 winkeltjes) gaat men verdeeld in teams de strijd met elkaar aan waarbij het aankomt op kennis, vindingrijkheid, samenwerking en onderhandelingsvaardigheid.
Dragonboat race op de Bosporus: Een sportieve teamactiviteit op het water om even lekker uit te waaien.
Boottocht en diner op eiland in Bosporus: Geniet van het uitzicht op de stad vanaf het water en aansluitend de gezellige avond met live muziek bij een restaurant op een eiland in de Bosporus.
Diner met ‘1000 kaarsjes’. In de authentieke Romeinse kelder, die 1400 jaar geleden diende als waterreservoir, organiseren we een diner bij kaarslicht.
Zeilen op de Zee van Marmara met een bezoek aan één van de eilanden.

Een belevenis
die je
bijblijft
Logo Tendolle wit