Ga terug

Case: Incentive Schotland – Edinburgh

Incentivereis voor relaties

Voor een groep relaties van een ICT bedrijf uit Brabant hebben we een incentivereis georganiseerd naar Schotland. De reis was een beloning voor behaalde ‘sales targets’.
De meegereisde sales medewerkers kregen de kans om hun klanten beter te leren kennen. Maar de reis had ook voor de klanten een duidelijk meerwaarde; zij konden onderling ervaringen uitwisselen over hun vakgebied.

De reis werd door de deelnemers beoordeeld met 8,4 gemiddeld.

Opmerking van onze contactpersoon:
Goed georganiseerde reis met goede combinatie cultuur en actie en top keuzes qua accommodatie en restaurants.

Meer inspiratie? Kijk bij bedrijfsreis Edinburgh of neem contact op met ons!

Programma

Na aankomst in Edinburgh op vrijdagmiddag namen twee gidsen de medewerkers en relaties mee op een wandeltocht door  Edinburgh ‘Old Town’. ’s Avonds konden de medewerkers en relaties elkaar beter leren kennen tijdens een gezellig diner in een restaurant in ‘New Town’ Edinburgh

De volgende dag een actieve dag in het Schotse Hoogland met quadrijden en 4×4 terreinrijden in Landrovers.
Een Whisky proeverij in de oudste nog werkende distilleerderij mocht natuurlijk niet ontbreken en ’s avonds dineerden we in één van de mooiste restaurants in het centrum van de stad.

Rustig opstarten was voor de meeste deelnemers wel even lekker na een korte nacht. Begin van de middag vlogen we terug naar Schiphol zodat iedereen aan het eind van de middag weer thuis was.

Ook naar Edinburgh met je medewerkers of relaties? We denken graag mee!

Ervaar de schoonheid van Schotland
Logo Tendolle wit