Ga terug

Case: Incentive Schotland – Edinburgh

Incentivereis voor relaties van Copaco

Voor een groep relaties van Copaco Nederland B.V. hebben we een incentivereis georganiseerd naar Schotland. De reis was een beloning voor behaalde ‘sales targets’.
De meegereisde Copaco sales medewerkers kregen de kans om hun klanten beter te leren kennen. Maar de reis had ook voor de klanten een duidelijk meerwaarde; zij konden onderling ervaringen uitwisselen over hun vakgebied.

De reis werd door de deelnemers beoordeeld met 8,4 gemiddeld.

Opmerking van onze contactpersoon:
Goed georganiseerde reis met goede combinatie cultuur en actie en top keuzes qua accommodatie en restaurants.

Meer inspiratie? Kijk bij bedrijfsreis Edinburgh of neem contact op met ons!

Programma

Dag 1: vrijdag
Eerste kennismaking met Edinburgh onder leiding van 2 gidsen met bezoek aan Edinburgh Castle, wandeling door Royal Mile en New Town. ’s Avonds heerlijk dineren in Café Royal in New Town.

Dag 2: zaterdag
We vertrekken ’s ochtends naar Crieff, 60 mijl vanaf Edinburgh voor een actieve dag met 4×4 terreinrijden in Landrovers en quadrijden. Na de activiteiten is het tijd voor een Whisky proeverij bij Glenturret Distillery; de oudste werkende distilleerderij in Schotland. ’s Avonds dineren we in het gerenommeerde restaurant The Dome in Edinburgh.

Dag 3: zondag
Rustig opstarten is voor de meeste deelnemers wel even lekker na een korte nacht. Begin van de middag vliegen we terug naar Schiphol zodat iedereen aan het eind van de middag weer thuis is.

Ook naar Edinburgh met je medewerkers of relaties? We denken graag mee!

Ervaar de schoonheid van Schotland
Logo Tendolle wit