Ga terug

Case: Jubileumevents Ploeger

Nog mooier dan de vorige keer
Voor Ploeger mochten we een jubileumevenement organiseren met een dubbele aanleiding! Het 25-jarig bestaan van het bedrijf én het afscheid van directeur Ad Ploeger. Het is al ons vierde jubileumevenement voor Ploeger en we doen er alles aan om de vorige jubileumevents toch weer te overtreffen.

Twee events
We maken er twéé events van: een relatie-event en een jubileumfeest. Voor de relaties organiseren we een feestelijke, informele afscheidsreceptie en een stijlvol diner. Feestelijk, maar niet over the top. Ronde tafels, live muziek en entertainment maken er een onvergetelijke en supersfeervolle avond van, voor de vertrekkend directeur en de gasten.

Feest met entertainment
Het jubileumevent voor de medewerkers van Ploeger starten we met een middag vol workshops en bijzondere belevenissen. Daarna staat er een walking dinner op het programma: de ideale diner-vorm om met veel mensen bij te praten en tegelijk heerlijk te eten. En dan… barst het feest los in de onvergetelijke Roosendaalse St. Jan. Met een live band en een bijzondere act, speciaal op maat gemaakt voor dit succesvolle bedrijf!

Reacties
Voor de directeur was het een groot succes; een afscheid dat bij hem past. De medewerkers vonden het een afwisselend en feestelijk event, waar ze nog vaak aan terug zullen denken.

Tot in de puntjes geregeld
Logo Tendolle wit