Ga terug

Case: Jubileumevent Amsterdam

Jeurissen viert feest
Voor Schildersbedrijf Jeurissen mochten we voor de tweede keer hun jubileumevent organiseren. Na de reis naar Gent 5 jaar geleden wilde het bedrijf nu graag met de medewerkers naar Amsterdam. We startten de dag met een bezoek aan het Rijksmuseum. Na de rondleiding en koffie wandelden we naar een gezellig restaurantje voor de lunch.

Amsterdam ontdekken
’s Middags ging de groep in teams Amsterdam in voor een teamchallenge. Elk team ontving een smartphone met GPS waarop telkens nieuwe opdrachten binnen kwamen. Door het goed oplossen van de opdrachten kon de eindlocatie worden bereikt.

Amsterdamse meezingers
Na alle activiteit stapten de medewerkers en hun partners op een oude trekschuit uit 1860 voor een rondvaart door de grachten, onder genot van een drankje en hapje. Onderweg stapte een accordeonist op die door zijn Amsterdamse smartlappen de stemming er goed in bracht.

Een avond in stijl
De boottocht eindigde bij het Paleis van de Weemoed. Dit theater hadden we exclusief afgehuurd voor de groep. Het werd een gezellige avond met een heerlijk diner en gevarieerde optredens door zangeres ‘La Sirene’

Samen
beleven
samen
herinneren
Logo Tendolle wit