Ga terug

Case: Jubileumreis Berlijn

Jubileumreis Lithos

Lithos wilde het 25-jarig bedrijfsjubileum vieren met medewerkers en partners door een weekend op reis te gaan. De keuze viel op Berlijn, dus reisden we op een mooie donderdagochtend met 100 mensen in 6 uur van Amersfoort naar de Duitse hoofdstad.

Het programma:

Na aankomst gaan we direct door naar het centrum voor een korte wandeltour langs highlights  om uit te komen bij de Brandenburger Tor. Tijd voor een welkomstborrel!
’s Avonds dineren we in het prachtige Sony Center met daarna een cabaret voorstelling door het speciaal naar Berlijn afgereisde duo ADH2.
Vrijdag is het tijd om Berlijn te verkennen. We hebben een keuzeprogramma samengesteld waarbij de medewerkers en partners van Lithos kunnen kiezen uit 6 activiteiten, waarvan ze er 2 gaan doen. Zo is er voor ieder wat wils!
Tussendoor komen we allemaal samen voor een lunch op 200 meter hoogte in de Fehrsehturm.

’s Avonds gaat het dak eraf tijdens een feestavond met de Pianohouse (ook speciaal uit Nederland over gekomen).
Na een – voor een aantal mensen wel heel korte- nacht stappen we zaterdagochtend op de fiets voor een tour met gids. Leuke is dat we door straatjes komen waar je anders met een bus of auto niet komt.
Dan is het alweer tijd voor de reis terug. We regelen koffie en lunch in de trein en reizen zaterdagmiddag terug. ’s Avonds komen we rond half 7 moe maar voldaan aan in Amersfoort.

Reactie van onze contactpersoon:  ‘Het was super! Een topreis en geweldige viering van ons jubileum’.

De deelnemers beoordeelden de reis met een 8,6!

Meer inspiratie? Kijk bij personeelsreis Berlijn of neem contact met ons op!

Beleef Bijzonder Berlijn
Logo Tendolle wit