Ga terug

Case: Jubileumreis Amsterdam-Noordwijk

Samen sterk: dat vier je!
In de 25 jaar dat Heegt Installatie bestaat, is er veel gebeurd – zowel privé als zakelijk. De medewerkers hebben als team elkaar en de directie in goede en slechte tijden ondersteund. Daardoor staat er nu een mooi bedrijf dat goed draait. Tijd om dat samen te vieren!

Partners gezellig mee
De oprichters van het bedrijf én de huidige directie van het familiebedrijf besloten om samen met de medewerkers en hun partners een weekend weg te gaan. Niet elk bedrijf besluit partners mee te nemen, maar bij Heegt voelde dit als de juiste keuze om écht samen informeel weg te zijn.

Amsterdam: cultuur en bootjevaren
Veel personeelsevents hebben een sportief óf een ontspannend karakter. Je gaat naar een stad óf juist ergens buiten. Bij Tendolle houden we van de combinatie. Meer afwisseling, meer mensen blij! Met het team van Heegt begonnen we in Amsterdam, waar we het Rijksmuseum onder begeleiding van een gids hebben verkend. Na een lekkere lunch was het tijd voor een actieve city game met tablets. Daarna voeren we borrelend op een trekschuit door de grachten.

Strand en zeelucht
Volgende bestemming: Noordwijk. Na het heerlijke diner in een strandpaviljoen was het tijd om te gaan slapen. Iedereen moest immers energie opdoen voor het actieve programmagedeelte: powerkiten, brandingraften en beachgolfen! Lekker bewegen, frisse zeelucht, zonnetje erbij… Daar krijg je honger van! De lunch aan het strand was een mooie afsluiting. Iedereen was een tikje rozig in de bus, terug naar huis…

De reacties
Nagenieten na zo’n event is belangrijk. De medewerkers van Heegt maakten spontaan een fotoboek voor de directie. Een mooi cadeau! Wij kregen een prachtig cijfer van de medewerkers op ons evaluatieformulier: een 9,3. Directeur Marcel Dunnewold: “De reacties waren superpositief. Wij willen jullie nogmaals bedanken voor het weekend. We vonden het super en zeker een dikke 10 waard!”

Meer weten over een personeelsreis naar Amsterdam? Kijk bij personeelsreis Amsterdam of neem contact met ons op

Samen herinneringen maken
Logo Tendolle wit