Ga terug

Case: Jubileumreis Malta Boon Accountants

100 jaar ‘Boon Accountants Belastingadviseurs’ 

Deze bijzondere mijlpaal werd gevierd met een heel bijzondere reis naar Malta. Met bijna 100 medewerkers en partners reisden we in 2 vluchten naar Malta. Bij aankomst in ons hotel aan zee konden mensen rustig acclimatiseren en gezellig bijpraten tijdens een barbecue diner.   

Malta cultureel en ontspannend verkennen 

De tweede dag begon met een rondleiding door het historische centrum van hoofdstad Valletta. ’s Middags stapte we aan boord van een authentiek zeilschip waarmee we langs de kust van Malta voeren. We gingen voor anker voor een uitgebreid lunchbuffet en, voor wie wilde, een duik in de Middellandse zee. ’s Avonds was er een heerlijk diner in een lokaal restaurant op loopafstand van het hotel. 

Tijd voor actie 

De derde dag lagen er 5 powerboten klaar die de groep in korte tijd en met hoge snelheid naar nabijgelegen eiland Gozo bracht. Met jeeps, die door mensen zelf gereden mochten worden, werden de bijzondere plaatsen op Gozo bezocht. Tijdens één van stops werd een lunch gebruikt op een authentieke boerderijlocatie midden op Gozo. Het restaurant staat bekend om zijn lokale specialiteiten en hoog culinair niveau eten. ’s Avonds brachten we een bezoek aan de oude hoofdstad Mdina. Na een korte wandeling door deze historische citadel werd er heerlijk gedineerd in een lokaal restaurant. De volgende dag stond in het teken van de terugreis. 

Positieve reacties
Reactie directeur Jan van der Put: ‘Ik heb alleen maar positieve reacties ontvangen, mijn complimenten!’ 

Meer weten over een jubileumreis naar Malta? Kijk bij Personeelsreis Malta of neem contact met ons op.

 

Tot in de puntjes geregeld
Logo Tendolle wit
Belevenis die je bij blijft
Logo Tendolle wit