Ga terug

Mallorca

Een parel in de middellandse zee

Mallorca stond decennia lang bekend als een feesteiland. Dat imago heeft Mallorca een beetje van zich af weten te schudden. En terecht. Mallorca is misschien wel het mooiste eiland in de Middellandse zee; prachtige natuur, blauwe zee, witte stranden, ruige bergen en pittoreske dorpjes.

Samen op avontuur

Er is natuurlijk niets mis met een leuke beachparty tijdens je personeelsreis. Maar Mallorca biedt daarnaast een scala aan actieve mogelijkheden. Wat te denken van een avontuurlijke hike in het Tramontana gebergte, eindigend bij een restaurantje op een idyllische plek aan zee. De kok bereidt voor jullie heerlijke paella en na de maaltijd wordt je met een powerboot langs de prachtige rotsachtige kustlijn naar de eerst volgende haven gevaren. Een belevenis die je voor altijd bijblijft.
Enkele andere activiteiten zijn: zeiltocht op een grote catamaran, het eiland verkennen met jeeps of quads. Klimmen, abseilen en tokkelen bij imposante rotsen aan zee.

Beleef de cultuur van Mallorca

Samen actief zijn brengt de groep dichter bij elkaar. Maar we gaan jullie ook inspireren met authentieke gebruiken en locaties van Mallorca. Zo ontdekken we het oude gedeelte van de hoofdstad Palma met gids of in de vorm van een Team Challenge. En we eten in één van de gezellige tapasrestaurants in de oude stad. Maar ook bezoeken we een sinaasappelplantage en een van de oudste olijfolie bedrijfjes van Mallorca waar een heerlijke lunch voor ons wordt gemaakt. Het eten op Mallorca is een belevenis op zichzelf.

Mogen we je verrassen?

In minder dan 2,5 uur vliegen maak je samen met je collega’s herinneringen die je als team dichter bij elkaar brengt. Wij maken met veel enthousiasme een gevarieerd programma voor jullie team dat past en verrast!