Ga terug

Case: Personeelsdag Eurocol

Personeelsdag Eurocol

Onze challenge
We organiseren elke twee jaar een personeelsevenement voor Eurocol. Zo gingen we al met ze naar Twente, de Veluwe en Texel. We zien het dan ook als een uitdaging om de 125 deelnemers (medewerkers plus partners) opnieuw te verrassen met dit personeelsuitje.

Ukelele leren?
Het doel is mooi helder: elkaar beter leren kennen. Voor Eurocol geen sensationele happening met toeters en bellen, maar een fijn personeelsevent waar iedereen samen dingen doet en beleeft. We kiezen voor een mooie locatie, op nog geen drie kwartier rijden: Kameryck. Midden in het groen. Ideaal voor actieve medewerkers om te golfen, klimmen, een GPS challege of boksclinic te doen. De creatievelingen konden zich uitleven bij een barista-workshop, flower design of ukelele leren spelen.

 

 

Napraten en uithijgen
Bij tendolle organiseren we graag de perfecte mix tussen actie en ontspanning. Eerst samen dingen doen en dan erover napraten, samen uithijgen en genieten van lekker eten en drinken. Dan leer je elkaar snel kennen. Daar geloven we in. Zo haal je het maximale uit een event van één dag. Je merkt het: je collega’s zijn nog een beetje meer collega geworden!

Reacties
‘Niet verwacht dat de GPS Challenge zo leuk was’
‘De dame van de coffee-workshop hield de aandacht goed vast!’
‘Geslaagde en relaxte dag’
‘Het klimmen was boven verwachting leuk!’

Zullen we kijken welk actief event past bij jouw team? Bel of mail ons, we denken graag mee!

Belevenis waar je blij van wordt
Logo Tendolle wit