Ga terug

Case: Personeelsevent Obimex

Samen actief 

Met bussen arriveerden 100 medewerkers en partners bij Herberg de Pot in Markelo. Na een heerlijke lunch in een sfeervol ingerichte stretchtent in het weiland kon men activiteiten beoefenen zoals: trial rijden met elektrische motoren, graffiti workshop, schermclinic, koffieworkshop, racen op F1 racesimulator en een toertocht op elektrische choppers door de prachtige landelijke omgeving. 

  

Verrassend maatwerk optreden 

Na samen actief te zijn geweest was het tijd voor de borrel onder de stretchtent en sfeervolle (vinyl) muziek van DJ Mel. Nadat de stemming er goed in zat werden gasten uitgenodigd in de grote zaal van Herberg de Pot, die we speciaal voor dit event hadden omgebouwd tot een sfeervolle feestzaal. Na een kort bedankwoordje van personeel aan de directeur/eigenaar, werd men verrast met een optreden van Niek Boes. Deze stemkunstenaar had een geweldige maatwerkshow waar verschillende medewerkers en directie op een hilarische maar respectvolle wijze in waren verwerkt. 

Spetterende feestavond met knallende afsluiting 

Direct na het optreden van Niek Boes werd een walking dinner uitgeserveerd en kon men zich langzaam opmaken voor een optreden van de muziekband PPM. Het werd een feest die lang in herinnering zal blijven, niet in de laatste plaats door de afsluitende en voor Obimex op maat gemaakte vuurwerkshow.  

Reactie directeur/ eigenaar Michel Verweg: ‘Bedankt voor een prachtig feest en voortreffelijk organisatie. We hebben van begin tot eind genoten!’

 

 

Onvergetelijk
knalfeest
Logo Tendolle wit