Ga terug

Case: Personeelsreis Valencia Valeres

Samen successen vieren

Het jubileumjaar van Valeres was de aanleiding voor de personeelsreis naar Valencia. Een weekend lang vieren dat ze als team samen succesvol zijn in wat ze doen. Wat is er dan mooier dan het zonnige Valencia in Spanje te bezoeken. Vanaf Eindhoven vertrokken we vrijdagmorgen om na aankomst direct door te rijden naar Albufera; een natuurpark met zoetwatermeer waar de rijst wordt verbouwd voor de beroemde Paella. Valencia is de bakermat van dit bekende Spaanse gerecht. Na een boottocht in authentiek vissersboten was het tijd voor een Paella lunch. Na afloop reisden we door naar ons hotel in hartje centrum. ’s Avonds bezochten we voor het diner een typisch traditioneel Valenciaans restaurant.

Valencia ontdekken per fiets

De tweede dag gingen we verdeeld in groepen met gidsen de stad verkennen per fiets. Zowel het historisch centrum als het bekende ‘kunst en wetenschapspark’ werd bezocht. De fietstour eindigde aan zee. Daar stond een lunch klaar in het bekende restaurant La Pepica, waar de beroemde schrijver Hemmingway en ook de Spaanse koningsfamilie vaak kwam eten. Na de lunch was er vrije tijd voor een bezoek aan het strand of de stad. s’ Avonds hebben we gedineerd in een restaurant met allerlei tapas specialiteiten.

Zon en Mediterrane zee

Behalve de gezellige stad  en prachtige cultuur heeft Valencia natuurlijk ook de ligging aan zee. We hebben de derde dag de groep meegenomen naar de haven, waar we aan boord gingen van een grote catamaran. We zeilden langs de kustlijn, zwommen in zee en genoten van een heerlijke lunch aan boord. Na afloop reisden we naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Eindhoven.

De reis werd door deelnemers na afloop beoordeeld met cijfer 9.1 met reacties als: ‘’Iedereen enthousiast, aan alles is gedacht, in 1 woord onvergetelijk!’’

 

Meer weten over een personeelsreis naar Valencia? Kijk bij Incentivereis Valencia of neem contact met ons op.

Samen
beleven
Logo Tendolle wit
Programma dat past en verrast
Logo Tendolle wit