Ga terug

Case: Personeelsreis Valencia

Dit vergeet je nooit meer
Data B. trakteert haar medewerkers jaarlijks op een bijzonder event. Dit jaar was een extra spannend jaar: het 25-jarig jubileum. Data B. vroeg ons daarom: hoe maken we dat écht onvergetelijk? Hoe laten we onze mensen voelen hoe speciaal ze zijn en hoe graag we met hen deze mijlpaal vieren?

Private jets
Wij stelden een maatwerk-programma voor ze samen in een bijzondere stad. De reis begon al met een unieke belevenis: door alle werknemers in te laten stappen in twee privévliegtuigen op vliegveld Groningen. Vandaar vlogen ze naar het zonnige Valencia!

Ontdektocht per fiets
Valencia is de op twee na grootste stad van Spanje en beroemd om z’n architectuur. Hoe verken je die het beste? Op de fiets langs de kathedralen, dwars over de plaza’s en voorbij de vele musea tot in de kleinste steegjes. Daarna gingen we natuurlijk het water op voor een spectaculaire Catamaran-zeiltocht op het azuurblauwe water.

Wandelen en je vergapen
Valencia heeft zowel op cultureel als op historisch gebied bijna té veel te bieden. Dus gaven we de werknemers van Data B. de keus tussen twee fantastische wandelingen onder leiding van een gids. Uiteraard hebben we genoeg vrije tijd ingepland om de stad ook op je gemak winkelend, slenterend en zonnend op het strand te beleven…

De reacties
De medewerkers waren onder de indruk vanaf de eerste minuut. Met je collega’s in een eigen vliegtuig naar de zon vliegen… wanneer maak je dat mee? Het programma was een mooie afwisseling tussen actief en relaxed, en dat past bij Data B.. In de restaurants die we hadden uitgekozen kon er volop genoten worden van paella: Valencia is de geboortestad van deze lekkere visschotel.
De medewerkers beoordeelden de jubileumreis met een 9,2 gemiddeld met opmerkingen als ‘Het weekend was gewoon één groot feest!’

Geïnteresseerd in een personeelsreis naar Valencia? Bel of mail ons!

Een belevenis die bijblijft!
Logo Tendolle wit