Ga terug

Case: Actief teamevent op de Veluwe

Case: Actief evenement op de Veluwe

Het jaarlijkse teamevent voor dit IT bedrijf organiseren we deze keer op de Veluwe.
Vrijdagochtend ontvangen we de 100 medewerkers op het Landgoed Huis te Eerbeek waar we het landhuis en hotel exclusief voor onze groep tot onze beschikking hebben.

Actief programma

Dag 1
Na koffie en gebak gaat ieder aan de slag op zelf gekozen activiteiten: Suppen op het Apeldoorns kanaal, Boksclinic, Ultimate Frisbee, Mind Magic, Archery Game of een cocktail workshop. Ieder kan meedoen aan 3 activiteiten.
Tussendoor een uitgebreide lunch en  tijd om even bij te kletsen en natuurlijk aan het eind van de middag een gezellige borrel. Even opfrissen voor het avondprogramma en dan genieten van de BBQ.
De collega’s weten er ’s avonds en ’s nachts weer een super gezellig feest van te maken met hun eigen muziekinstallatie en DJ.

Dag 2
Na een voor sommige collega’s wel heel korte nacht kan iedereen de volgende ochtend meedoen aan één van de drie activiteiten; een workshop Tai Chi, Laser kleiduifschieten of een koffieworkshop onder leiding van professionele Barrista. We sluiten zaterdag aan het eind van de ochtend gezamenlijk af met koffie en gebak.

Deelnemers beoordeelden dit teamevent gemiddeld met een 8,9.

Reactie van onze contactpersoon:
Super goed georganiseerd weer. Alles liep soepel en er waren weer hele leuke activiteiten. Hele goede sfeer. Belangrijk ook om zo het contact met je collega’s weer wat te verdiepen en te verbreden.

Kijk voor meer ideeën bij actieve evenementen of laten we kijken welk actief event past bij jouw team!

Logo Tendolle wit