Ga terug

Actief evenement

Samen actief = samen sterk

Breng je team in beweging met een actief evenement van Tendolle Events. Samen actief zijn, van alles beleven en herinneringen delen. Daar gaat een krachtig effect vanuit. Als je tenminste iets organiseert dat perfect past.

Activiteitenprogramma op maat, overal in Nederland!

Op vele prachtige (landelijke) locaties in Nederland organiseren we actieve evenementen. We selecteren samen een aantal activiteiten met een sportief, recreatief, creatief, culinair en/of muzikaal karakter. De activiteiten en workshops worden geleid door de beste specialisten. Allemaal professionals die hun passie graag met je delen. We kunnen een programma samenstellen met voor iedereen dezelfde activiteiten. Ook kunnen we de deelnemers vooraf tijdens de uitnodiging vragen uit een aantal activiteiten te kiezen. Wij zorgen dan voor een optimale activiteitenindeling, zodat iedereen aan activiteiten deelneemt die hij/zij leuk vindt. Een programma op maat, ongeacht het aantal deelnemers. Succes gegarandeerd!

Het begint al met de voorpret!

Wij ondersteunen je met het maken van een pakkende uitnodiging en beschikken over een online aanmeldmodule. Een succesvol event begint al met de voorpret. Tijdens het event zelf maken we foto’s die we direct na afloop online plaatsen, zodat je de bijzondere belevenissen kan delen met familie en vrienden.
Na afloop kan iedereen de online evaluatie invullen. Wij brengen je verslag uit van de resultaten en ervaringen. Handig voor het volgend event dat je organiseert.

Enkele activiteiten/ workshops:

Grafitti, paarden mennen, schermen, boksen, cocktails maken, ukelele, archery game, jongleren, mind magic, flower design, frisbee, barista, trial rijden, tai chi.

Kom in beweging en bel of mail ons voor meer informatie of een afspraak!

Lees ook deze cases van actieve personeelsevenementen:
Case: Personeelsdag Eurocol
Case: 2-daags teamevent op de Veluwe
Case: Verbindend teamevent in Giethoorn

Je moet 't
ervaren
Logo Tendolle wit
Samen
herinneringen
maken
Logo Tendolle wit