Ga terug

Actief evenement

Met onze actieve programma’s breng je je team écht in beweging. Samen met je collega’s beleef je bijzondere activiteiten; sportief, recreatief, creatief, culinair of muzikaal. Voor iedere activiteit/ workshop werken we samen met de beste specialisten. Mensen die van hun hobby hun werk hebben gemaakt en hun passie graag met je delen. En dat merk je! Het werkt inspirerend en motiverend.

Tijdens een persoonlijke afspraak gaan we de verschillende activiteiten/ workshops langs om uiteindelijk samen een programma samen te stellen dat past bij jullie wensen en mensen.

 

Je kunt kiezen voor een programma waarbij iedereen, verdeeld in groepen, aan de gekozen activiteiten deelneemt. Ook kun je medewerkers tijdens de uitnodiging fase hun activiteitenvoorkeuren te laten aangeven. Voor dat laatste hebben we een online aanmeldoplossing ontwikkeld, waarmee we tevens een optimale activiteitenindeling kunnen maken. Zo zou je bijvoorbeeld 5 activiteiten kunnen uitkiezen, waarbij iedereen aan 3 voorkeursactiviteiten gaat deelnemen. In dat geval bieden we voor iedere deelnemer een actief programma op maat, ongeacht de groepsgrootte! Deze laatste organisatievorm verhoogt de voorpret en wij zien een aantoonbaar hoge waarderingsscore van het event! Kom in beweging, zullen we afspreken?

Je moet 't
ervaren
Logo Tendolle wit
Samen
herinneringen
maken
Logo Tendolle wit