Ga terug

Case: Verbindend teamevent in Giethoorn

Case teamevent Giethoorn

Het zijn haast ‘oude bekenden’ bij Winvision! Al negen jaar organiseren we jaarlijks een meerdaags teamevent voor de 140 medewerkers. Events die ze zich goed herinneren; sommige van hen tellen hoe lang ze in dienst zijn door de teamuitjes op te noemen…

Leg de verbinding

Winvision gelooft in de kracht van het teamevent. Het is onderdeel van hun bedrijfscultuur. Er wordt hard gewerkt, het bedrijf groeit en dus is er behoefte om geregeld aan de teamspirit te werken. Bij tendolle helpen we graag mensen met elkaar te verbinden.

We stellen een Bourgondisch en sportief event samen. Dat past bij deze groep die houdt van actie, lachen en een feestje. De competitie aangaan, samen zweten én creatief zijn; alles zit erin.

Kijk ook bij actieve evenementen voor meer ideeën.

Zullen we samen kijken hoe we voor jouw team een leuk én verbindend event kunnen organiseren?

Het programma

Dag 1: Trial rijden en klimmen
We hadden de locatie in Steenwijk exclusief voor de groep waar we een keuzeprogramma samenstelden met mountainbiken, paarden mennen, trial rijden, klimmen, schermen en graffiti.
’s Avonds een BBQ en natuurlijk feest als vanouds met de traditionele Winvision petje op petje af quiz.
De medewerkers overnachtten in het hotel en in huisjes op het terrein.

Dag 2: Teamchallenge in fluisterboten
De 2e dag organiseerden we een Team Challenge op maat in Giethoorn. Teams namen het tegen elkaar op in fluisterboten. Ze legden een route af door de vaartjes en vervulden onderweg allerlei opdrachten; van denkvragen tot de taak een primitief  vuurtje te stoken.

Het blijkt maar weer: ook dicht bij huis kan je een zinvol teamevent beleven!

Reactie van de directie:
‘Het ’tendolle team’ heeft inmiddels negen keer het personeelsweekend georganiseerd. We gingen onder andere naar de Veluwe, Limburg, Twente, Malta, Ameland en Giethoorn. Zij leven zich goed in en komen steeds weer met verrassende activiteiten en sfeervolle locaties. Het klopt allemaal. En over betrokkenheid gesproken: Carel ten Dolle kent bijna alle collega’s bij naam!’

Boost de teamspirit
Logo Tendolle wit