Ga terug

Case: Teamweekend Ameland Obimex

Een hecht team

Obimex organiseert regelmatig activiteiten voor medewerkers om de onderlinge band te verstevigen. Het bedrijf is succesvol in wat ze doen, niet in de laatste plaats door een gemotiveerd en betrokken team van medewerkers. Wij mochten een teamweekend naar Ameland organiseren. Een mooie mix van teambuilding activiteiten en 3 dagen gezellig samen zijn onder het genot van lekker eten en drinken.

Samen actief aan zee

Na aankomst op Ameland fietsten we van de ‘Wad zijde’ naar de ‘Noordzee zijde’ van het eiland. Daar aangekomen stonden 20 blokarts klaar om te gaan strandzeilen. Door de ideale windsterkte werd het een onvergetelijk ervaring. Na de lunch op het strand was het tijd voor de activiteit powerkiten en branding raften. De flinke golven en branding zorgden voor spektakel op zee. Na afloop was er op onze strandlocatie een welverdiende borrel en barbecue.

Teamchallenge Ameland

De tweede dag stond opnieuw in het teken van een teambuildingactiviteit, namelijk de ‘Teamchallenge Ameland’. Verdeeld in 6 teams fietste de groep over het eiland met onderweg vragen en opdrachten. Een actieve en competitieve manier om Ameland en elkaar beter te leren kennen. Onderweg was er een koffiestop in Ballum en halverwege een lunchstop in Hollum. Daar kwamen alle teams elkaar weer tegen, zodat er ook deze dag veel interactie was met collega’s. ’s Avonds hebben we gedineerd in een sfeervol restaurant in Nes.

Sensationele afsluiting

De derde dag was een terugreisdag. Echter werden de deelnemers verrast bij aankomst in de veerhaven van Ameland. Geen veerboot voor de overtocht, maar snelle tender boten zorgden ervoor dan de mensen niet in 60 minuten maar op hoge snelheid binnen 15 minuten weer aan vaste wal waren. Voor directeur Eelco Jan Bruinsma en eigenaar Michel Verweg was het een zeer geslaagd teamweekend, waar mensen 3 dagen intensief met elkaar optrokken en kunnen terugkijken op een bijzondere reis.

 

Meer weten over een teamweekend naar Ameland? Kijk bij Personeelsuitje Ameland of neem contact met ons op.

De kracht van samen
Logo Tendolle wit