Ga terug

Personeelsuitje Ameland

Personeelsuitje Ameland

Ameland ligt op slechts 45 minuten vaarafstand vanaf de vaste wal (Holwerd). Maar vanaf het moment dat je op de veerboot stapt ben je er helemaal uit. We kunnen jullie ook ophalen in Holwerd met een boot exclusief voor je groep! Je gaat lekker lunchen aan boord, we gaan zeehonden spotten en je wordt eventueel op het wad afgezet om het laatste stuk lopend af te leggen. Een actieve start van jullie personeelsuitje Ameland! Aangekomen op het eiland wachten we je op met een Amelands Nobeltje.

Activiteiten op het strand van Ameland

Na aankomst op Ameland stappen we op de fiets naar het strand. Je gaat powerkiten, blokarten of brandingraften, beachvolleyballen, golfsurfen en aan het eind van de middag gezellig borrelen bij de strandlocatie.

Verhalen uitwisselen bij het kampvuur

’s Avonds eten we in een  gezellig restaurant in Nes of we organiseren een beachparty bij het strandpaviljoen compleet met DJ en kampvuur.
We brengen je onder in een gezellig hotel of in een luxe groepsaccommodatie.

Met de powerboot naar het vaste land

De volgende dag gaan we in kleine groepen met de fiets het eiland verkennen onder leiding van een echte Amelander. Of we organiseren een Teamchallenge Ameland waarbij je in teams een route aflegt over het eiland en onderweg opdrachten moet vervullen tegen én samen met de andere teams.
Sluit je personeelsreis eens spectaculair af door met powerboten terug te varen naar Holwerd.

Wil je meer informatie over een personeelsuitje naar Ameland? Neem dan contact met ons op.

Case: Teamweekend Ameland Tecnotion
Case: Teamweekend Ameland Obimex

Case: Jubileumreis Ameland van Sorba

Ervaar
Beleef
Bewaar
Logo Tendolle wit

Enkele activiteiten tijdens jullie personeelsuitje naar Ameland

  • Overtocht vanaf Holwerd naar Ameland met de Robbenboot
  • Met de Robbenboot naar een zandplaat op het Wad en vanaf daar het laatste stuk wadlopen naar het eiland o.l.v. een Amelander gids
  • Teamchallenge Ameland: Deze organiseren we op maat voor jullie groep. Verdeeld in teams gaan jullie op pad voor een ludieke ontdekkingstocht op Ameland per fiets.
  • Actief strand- en zeeprogramma met activiteiten als: powerkiten, beachvolley, beach-lacrosse, strandzeilen, branding raften, zeekanoën en golfsurfen
  • Barbecue of feestavond aan zee bij ondergaande zon
  • Met powerboten met spectaculaire snelheid van Ameland terug naar Holwerd