Ga terug

Case: Teamweekend Ameland Tecnotion

25 jaar Tecnotion

Tecnotion uit Almelo is de laatste jaren snel gegroeid en wilde met hun medewerkers de behaalde mijlpaal van ‘25 jaar’ samen vieren met een teamweekend op Ameland. De 200 medewerkers reisden met bussen naar Holwerd waar 2 ‘eigen’ boten klaar lagen voor de overtocht. Na aankomst op Ameland stond de middag in het teken van (team)activiteiten op strand en zee zoals: branding raften, golfsurfen, power kiten, branding kayakken, beachvolleybal, etc. Na afloop was er een welverdiende borrel met hapjes op het strand en we sloten de dag af met een gezellig barbecue diner op een informele locatie vlakbij het hotel en het strand.

Teamchallenge Ameland

De tweede dag startten we met de ‘Teamchallenge Ameland’. Verdeeld in 16 teams fietste de groep over het eiland met onderweg vragen en opdrachten. Een actieve en competitieve manier om Ameland en elkaar beter te leren kennen. Bij de koffiestop en lunch kwamen alle teams elkaar weer tegen, zodat er ook deze dag veel interactie was met collega’s. Na afloop had men even vrije tijd om ’s avonds samen met bussen te vertrekken naar een strandpaviljoen aan de andere zijde van het eiland. Daar genoot men van een buffet en aansluitend zorgde een DJ ervoor dat het een swingend feest werd.

Herinneringen maken

Na een (korte) nacht en een heerlijk ontbijt fietsten we samen van ons hotel naar de veerhaven. Daar lagen opnieuw onze ‘eigen’ boten klaar om ons terug te brengen naar vaste wal. De viering van het 25 jarig bestaan met een teamweekend Ameland was teneinde, maar tegelijk het begin van vele mooie herinneringen die mensen van Tecnotion met elkaar verbindt.

De reactie van MT leden Miranda Hubbelmeijer en Patrick te Rietmole: “We hebben heel wat schorre keeltjes, maar iedereen is nog aan het nagenieten. Ik denk dat we er samen weer een onvergetelijk feest van hebben gemaakt en jullie zijn er in geslaagd om ons weer te verrassen met de goede organisatie en jullie betrokkenheid. Top, bedankt!’’

 

Meer weten over een teamweekend naar Ameland? Kijk bij Personeelsuitje Ameland of neem contact met ons op.

Beleef de
kracht
van samen
Logo Tendolle wit