Ga terug

Case: Jubileum event Rotterdam

Look back & move forward

Razendsnelle groei, een heleboel nieuwe collega’s, het twintigjarig bestaan en een uitdagende toekomst… De hoogste tijd voor een jubileumevenement met alle medewerkers. Dat dacht de directie van Tecnotion, na een stormachtig jaar.

Het samen-effect van een event

Dit jubileumevent draaide om meer dan alleen terugblikken. Om ook in de toekomst alle uitdagingen aan te kunnen, heb je als bedrijf een vitaal team nodig. Collega’s die het leuk hebben samen, scheppen een goede sfeer en dat is essentieel voor een gezonde werkplek.

Voorpret

Wij wilden een jubileumevent organiseren met échte impact. Niet alleen tijdens de twee dagen, maar al eerder. Bij tendolle verzorgen we namelijk ook graag de voorpret. En het effect van onze events houdt lang aan nadat het event achter de rug is. Samen herinneringen delen smeedt een hechte band. En dat levert stressbestendiger mensen op, die harder en effectiever werken.

Actie, actie, actie

Dag 1:
Vanuit het kantoor in Almelo reden we met bussen naar een landgoed op de Veluwe.
Wat we daar hebben gedaan? Mountainbiken, schermen, archery game, frisbeeën, motorrijden, boksen, klimmen en graffiti. Iedereen was actief op onderdelen die ze zelf hadden gekozen.

Na deze actieve dag door naar Rotterdam. We ontvingen de groep op het prachtige schip de SS Rotterdam. ’s Avonds heerlijk eten en feesten in de grand Ballroom van het schip. En natuurlijk bleven we overnachten op het schip.

Dag 2:
De volgende ochtend na het ontbijt lagen de boten klaar om de groep naar de overkant te brengen. Van daaruit startten we in groepen met de teamchallenge door het centrum. Zo leer je Rotterdam op een leuke manier kennen! Als de opdrachten goed waren uitgevoerd kwam de groep vanzelf op de lunchlocatie uit!

Tot slot: Lunchen op hoogte in de Euromast, met zicht op Rotterdam…  Een mooie afsluiting van een actief en gezellig jubileumweekend!

Reacties:
Voor dit jubileumevent kregen we een 8,9! Een greep uit de reacties:
Reis zat heel goed in elkaar, top georganiseerd.
Aan alles was gedacht. Compliment !!
Een gedenkwaardige uitje

Meer weten over een personeelsevent naar Rotterdam? Kijk bij personeelsuitje Rotterdam of neem contact met ons op.

Ervaar
Beleef
Bewaar
Logo Tendolle wit