Ga terug

Jubileum event Rotterdam -Tecnotion

Look back & move forward
Razendsnelle groei, een heleboel nieuwe collega’s, het twintigjarig bestaan en een uitdagende toekomst… De hoogste tijd voor een jubileumevent met alle medewerkers. Dat dacht de directie van Tecnotion, na een stormachtig jaar.

Het samen-effect van een event
Dit jubileumevent draaide om meer dan alleen terugblikken. Om ook in de toekomst alle uitdagingen aan te kunnen, heb je als bedrijf een vitaal team nodig. Collega’s die het leuk hebben samen, scheppen een goede sfeer en dat is essentieel voor een gezonde werkplek.

Voorpret
Wij wilden een jubileumevent organiseren met échte impact. Niet alleen tijdens de twee dagen, maar al eerder. Bij tendolle verzorgen we namelijk ook graag de voorpret. En het effect van onze events houdt lang aan nadat het event achter de rug is. Samen herinneringen delen smeedt een hechte band. En dat levert stressbestendiger mensen op, die harder en effectiever werken.

Actie, actie, actie
Wat we hebben gedaan? Mountainbiken, schermen, archery game, frisbeeën, motorrijden, boksen, klimmen en graffiti bij een landhuis op de Veluwe. Daarna door naar Rotterdam. ’s Avonds feesten en overnachten op de SS Rotterdam. De volgende ochtend teamchallenge in de stad en tot slot lunchen op de Euromast… Het team van Tecnotion kreeg een stevig programma voorgeschoteld. Maar daar waren ze prima tegen opgewassen!

Ervaar
Beleef
Bewaar
Logo Tendolle wit