Ga terug

Personeelsuitje Rotterdam

Personeelsuitje Rotterdam

De laatste jaren heeft de stad zich ontwikkeld tot één van de meest dynamische en vernieuwende steden van Nederland. Op veel internationale lijstjes staat Rotterdam hoog genoteerd als stad die het bezoeken meer dan waard is.

Voor de organisatie van een personeelsuitje Rotterdam of teambuilding Rotterdam is de stad uitermate geschikt. Rotterdammers zijn gastvrij, direct en denken in oplossingen. En, in tegenstelling tot onze hoofdstad, is er in Rotterdam nog rust en ruimte. Een ideale setting voor de organisatie van een onvergetelijk personeelsuitje of verbindend teambuilding programma.

Lees ook eens deze cases:

Jubileumevent Hellebrekers
Jubileumevent Tecnotion
Personeelsreis Den Hartog Glas

Rotterdam MAKE IT HAPPEN

Het is de city slogan van de stad en staat voor ‘niet lullen maar poetsen’. Rotterdam is rauw en tegelijk creatief, innovatief en internationaal. Tijdens een personeelsuitje of teambuilding dompelen we je één of meer dagen onder in de Rotterdamse cultuur. Bel of mail ons, we vertellen je graag over onze ‘gerse’ personeelsuitjes in Rotterdam! Of we maken direct een persoonlijke afspraak om onder het genot van een ‘bakkie pleur’ onze leuke ideeën te bespreken voor jullie personeelsuitje of teambuilding programma.

Wil je meer informatie over een personeelsuitje naar Rotterdam? Neem dan contact met ons op!

Samen
herinneringen
maken
Logo Tendolle wit
Belevenis
die je
bij blijft
Logo Tendolle wit