Ga terug

Jubileumevent Hellebrekers

50 Jaar Hellebrekers

Hellebrekers bestond 50 jaar en dat was reden voor een feest; een groot feest!
Dus hebben we een uniek programma samengesteld voor alle medewerkers én hun partners. Tegelijkertijd werd de directeur in het zonnetje gezet die de afgelopen 20 jaar het bedrijf succesvol heeft geleid.

Dag 1:
Vanuit 3 vestigingen Nunspeet, Haaksbergen en Oss vertrokken de medewerkers met partners met bussen naar Rotterdam.
Aangekomen bij het schip De SS Rotterdam tijd voor de lunch voor alle 400 mensen met daarna ons programma Teambooster Rotterdam.

In ruim 30 teams vertrokken de mensen per fiets vanaf de SS Rotterdam om een route te fietsen richting het centrum van de stad. Onderweg stops waar ze door Rotterdamse gidsen werden uitgedaagd met vragen en opdrachten over de stad én bonusvragen over Hellebrekers.

Het gouden jubileumfeest:
Na een heerlijk dinerbuffet in de Grand Ballroom en de Smoking Room van de SS Rotterdam het gouden jubileumfeest met casino en fotobooth en een DJ die de sfeer er al lekker in bracht. Het optreden van de live band maakte het gouden feest compleet!

Dag 2:
Het programma van vandaag was voor iedereen een verrassing. Na het ontbijt lagen 2 schepen klaar voor een vaartocht naar… Het Feyenoord Stadion.
Een spectaculaire ontvangst met vuurwerk en een optreden van Dave von Raven met een  lied voor de directeur.
We sloten het programma af met optreden van stemkunstenaar Niek Boes waarna de directeur met helikopter naar huis werd gebracht (na te zijn uitgezwaaid door alle medewerkers en hun partners)

Meer weten over een personeelsevent naar Rotterdam? Kijk bij personeelsuitje Rotterdam of neem contact met ons op.

Building
Better
Teams
Logo Tendolle wit
Samen herinneringen maken
Logo Tendolle wit
Belevenis die je bij blijft
Logo Tendolle wit