Ga terug

Case: Jubileumevent Hellebrekers

Met 400 ‘Hellebrekers’ op reis
Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan reisden 400 medewerkers en partners van Hellebrekers naar Rotterdam voor een onvergetelijk 2-daags jubileumevent. Na de lunch op voormalig passagiersschip SS Rotterdam ging de groep verdeeld in 32 teams Rotterdam op een actieve wijze ontdekken met onze ‘Teambooster Rotterdam’. Per fiets verplaatsten de teams zich snel naar vele mooie plekken in de stad, waar een ‘echte Rotterdammer’ de teams opdrachten liet uitvoeren. Het winnende team werd tijdens de feestavond gehuldigd.

Het gouden jubileumfeest
We hadden alle hotelkamers van de SS Rotterdam voor de overnachting en de ‘Grand Ballroom’ met achterdek voor de feestavond. De feestzaal werd mooi ingericht en sfeervol verlicht. Er was een casino, fotobooth en DJ. Het optreden van live muziekband PPM maakte het gouden feestje compleet.

Afscheid directeur
Het event was behalve een jubileumviering tegelijk ook het afscheid van directeur-eigenaar Eddy Vlijm. Het was voor zowel Eddy als het personeel een verrassing wat er de tweede dag op het programma stond. Met 2 partyschepen werd de groep vanaf de SS Rotterdam tot vlakbij het Feijenoord stadion gebracht. De opkomst op het veld via de beroemde spelerstunnel was voor iedereen indrukwekkend, mede door de muziek, logo’s en teksten op de LED borden langs het veld en op de 2 scoreborden. Nadat iedereen had plaatsgenomen op de tribune trad Dave Von Raven op met een op maatgemaakt lied voor de afscheidnemende directeur. Daarna volgde een maatwerkshow van stemkunstenaar en artiest Niek Boes en als klapstuk stond er een helikopter klaar waarmee directeur Eddy Vlijm en zijn vrouw naar huis werden gevlogen, uitgezwaaid door medewerkers en partners.

Reactie directeur Eddy Vlijm:
Behalve de mooie reacties van medewerkers kregen we de volgende reactie van Eddy Vlijm: ‘Wij zijn veilig thuis geland en langzaam begint nu ook de reis te landen, een jubileumreis en afscheid die mijn verwachtingen heeft overtroffen, wat een perfecte organisatie, bedankt!

Meer weten over een personeelsevent naar Rotterdam? Kijk bij personeelsuitje Rotterdam of neem contact met ons op.

Building
Better
Teams
Logo Tendolle wit
Samen herinneringen maken
Logo Tendolle wit
Belevenis die je bij blijft
Logo Tendolle wit