Ga terug

Case: Personeelsreis Rotterdam

Spectaculaire tocht naar Rotterdam

Na een personeelsuitje naar Brugge, Texel en Amsterdam leek het de directie van Den Hartog Glas leuk om het eens dichterbij te zoeken: Dus; op naar Rotterdam!
Het kantoor van Den Hartog ligt vlakbij ‘De Oude Maas’, dus stapten de medewerkers en partners op een mooie zaterdagochtend in ribboten voor een spectaculaire tocht door de haven van Rotterdam met eindbestemming het schip ‘SS Rotterdam’.
Na de lunch weer tijd voor actie! In teams op pad voor de city challenge in het centrum van Rotterdam.  Even terug op de SS Rotterdam om in te checken en op te frissen en vervolgens naar hartje Rotterdam voor diner met muziekquiz in een nieuwe team samenstelling. De sfeer zat er lekker in en er werd nog tot de kleine uurtjes na geborreld.

Er werd overnacht op het schip en na het uitgebreide ontbijt stapte iedereen op de fiets voor een ‘Rondje Rotterdam’ met gids:

Rondje Rotterdam

We fietsten door Katendrecht, Delfshaven, langs het centraal station en de markthal naar de Euromast.
Na de afsluitende lunch op grote hoogte met uitzicht over Rotterdam stond de bus klaar voor vertrek terug naar Oud Beijerland.

De deelnemers beoordeelden deze 2 daagse met een gemiddeld cijfer van 9,6.

Reactie van de directie:
Alles perfect geregeld, we vroegen of het eventueel mogelijk was te gaan varen naar Rotterdam…….binnen een paar dagen was het geregeld. En hoe……!!!  Echt maatwerk! We zijn geheel ontzorgd en hebben zelf ook volop kunnen genieten, zonder ons ergens druk over te hoeven maken. Na de 4de keer dat Tendolle voor ons iets georganiseerd heeft, weet je wel dat het goed zit !!

Meer weten over een personeelsreis naar Rotterdam? Kijk bij personeelsuitje Rotterdam of neem contact met ons op.

 

Boost de Teamspirit
Logo Tendolle wit