Ga terug

Case: Jubileumreis Ameland

Sorba’s jubileumreis naar Ameland

Sorba bestaat veertig jaar en dat moet worden gevierd! De directie wilde de medewerkers laten voelen dat deze bijzondere mijlpaal met zijn állen gevierd moest worden. Omdat het succes een team-effort is. Aan ons de taak om deze jubileumreis naar Ameland voor Sorba een uniek karakter te geven.

Eigen boot en hotel

Bij tendolle verweven we de vraag naar een verbindende personeelsreis maar wat graag in het programma. Zo hebben we de overtocht naar Ameland niet per veerboot gemaakt maar met een royale, eigen boot. We hebben een compleet hotel afgehuurd. Dat zorgt ervoor dat je ‘onder ons’ bent, met zijn allen bij elkaar.

Ameland verkennen op de fiets

We vertrokken op vrijdagochtend met bussen vanaf Winterswijk naar Holwerd. Daar lag onze boot al klaar om de groep over te varen naar Ameland. Na aankomst lunchen en vervolgens op de fiets. Begeleid door echte Amelander gidsen gingen we in groepen richting Ballum met onderweg een stop om het wad op te gaan. We sloten de middag af met een Nobeltje in het hotel.
Tijd om in te checken en op te frissen en ’s avonds heerlijk eten in Nes.

Met z’n allen actief op het strand

Zaterdag een actief strandprogramma met onder andere powerkiten, brandingraften, blokarten en tussendoor lunchen op het strand. De sportieve activiteiten – afgewisseld met rustmomenten natuurlijk – zijn niet alleen leuk maar stimuleren ook de teamspirit!

BBQ aan het strand bij zonsondergang

’s Avonds komen de verhalen los tijdens de beachparty. Met muziek van een DJ en live saxofonist zit de stemming er goed in!

Zondag na het ontbijt is het tijd om te vertrekken naar huis. We fietsen naar de haven waar onze boot alweer klaar ligt om de groep terug te varen naar het vaste land.

Deelnemers beoordeelden deze jubileumreis naar Ameland met gemiddeld 9,2!

Opmerking van onze contactpersoon:
Dorien en Carel : total control over meer dan 100 Sorbaben is uniek te noemen. Bij deze: mijn welgemeende complimenten en vooral zo doorgaan ! Super tof weekend gehad mede dankzij jullie !!

Meer weten over een personeelsreis naar Ameland? Kijk bij Personeelsuitje Ameland of neem contact met ons op.

Verbindend
Teamevent
Logo Tendolle wit