Ga terug

Case: Jubileumreis Brugge Trimm

30 jaar Trimm vieren 

Een mijlpaal die IT bedrijf Trimm uit Enschede met medewerkers wilde vieren tijdens een jubileumreis. 75 medewerkers reisden op een zonnige dag in juni naar Brugge in België, met een tussenstop aan de Noordzeekust in Zeeland. Het werd een onvergetelijke jubileumreis. Directeur Marc Woesthuis gaf de reis na afloop een cijfer 10 met de opmerking; ‘Hoe gaan we over 5 jaar weer zo’n superreis organiseren? 

Zon, zee, strand

Bij aankomst in Zeeland stond de lunch klaar op het terras van het strandpaviljoen. Daarna was er een actief programma op het strand en de zee met o.a. suppen, powerkiten, beachvolleybal en bubble voetbal. Bij het strandpaviljoen hebben we na afloop genoten van borrel en barbecue om daarna door te reizen naar Brugge.   

Middeleeuws Brugge 

Na de check-in bij ons hotel in hartje centrum liepen we samen naar een nachtclub om de eerste dag gezellig af te sluiten. De volgende ochtend stond de ‘Teamchallenge Brugge’ op het programma. In teams werd de stad Brugge verkend en moesten vragen en opdrachten worden uitgevoerd. De Team Challenge eindigde bij een bierbrouwerij voor de prijsuitreiking en een heerlijk lunchbuffet met typisch Belgische gerechten. Na wat vrije tijd verzamelde de groep zich begin van de avond voor vertrek naar de feestlocatie. 

Jubileumfeest, thema jaren 20 

Trimm staat bekend om haar feesten, het liefst in een bepaald thema. Voor dit 30-jarig bestaan werd voor ‘Roaring Twenties’ gekozen. Medewerkers hadden daarvoor passende kleding meegenomen. Na een korte boottocht door de grachten van Brugge kwamen we uit bij onze feestlocatie. Het prachtige weer maakte het mogelijk te borrelen en te dineren op het terras aan het water. Daarna verplaatste het feest zich naar binnen waar een DJ ervoor zorgde dat iedereen direct op de dansvloer stond. Als verrassing was er een optreden van een bekende Belgische violist die samen met de DJ zorgde voor een onvergetelijke feest!.

Na een korte nacht reisden we weer terug naar Enschede met halverwege een lunchpauze op een prachtige locatie aan het water. Daar werden mooie woorden gesproken door personeel en directie, over elkaar en … over de jubileumreis. En daar worden wij weer blij van! 

Meer weten over een jubileumreis naar Brugge? Kijk bij Personeelsreis Brugge of neem contact met ons op.

Onvergetelijk
Feest
Logo Tendolle wit