Ga terug

Personeelsreis Brugge

Personeelsreis Brugge

Brugge: Een prachtig stadje op nog geen 2 uur rijden vanaf Breda. Het historische centrum van Brugge staat niet voor niets op de UNESCO wereld erfgoedlijst. Als je door de oude straatjes wandelt langs mooie gevels en sfeervolle pleintjes waan je je terug in vroegere tijden. Brugge biedt bovendien alles voor een onvergetelijke personeelsreis.

Brugge; Venetië van het Noorden

Natuurlijk kun je met je groep een boottocht maken over de Brugse Reien (grachten). Maar we organiseren graag ook wat uitdagender activiteiten in deze stad.
Denk bijvoorbeeld aan een City Challenge waarbij je je in teams kris kras door de stad verplaatst. Je vervult opdrachten op bijzondere plekken waar niet alle toeristen komen en leert tegelijk iets over deze stad.
’s Avonds dineer je in een trendy restaurant wat we exclusief reserveren voor jullie groep. Een DJ zorgt voor een goede muzikale sfeer. Na het diner kan het feest losbarsten!

Actief programma in Brugge

De volgende dag organiseren we een keuzeprogramma waarbij iedereen deelneemt aan een activiteit die hij zelf leuk vindt. Dat kan een culinaire, culturele of sportieve activiteit zijn; chocolade workshop, culinaire stadstour, schermen, bierproeverij, boottocht, mogelijkheden te over!

Of begin de reis juist met een actieve dag in Zeeland of Oostende en breng daarna een bezoek aan Brugge; lees hier de jubileumreis die we organiseerden voor  Trimm en voor ISM eCompany

Wil je meer ideeën voor je personeelsreis naar Brugge? Neem dan contact met ons op.

Ervaar
Beleef
Bewaar
Logo Tendolle wit
Tot
in de puntjes
geregeld
Logo Tendolle wit