Ga terug

Case: Personeelsreis Brugge- ISM

Van Brouwersdam naar Brugge

Vier weken vóór de geplande datum vroeg ISM eGroup ons voor de organisatie van een jubileumweekend ter ere van hun 25-jarig bestaan. Dat betekent organiseren in de hoogste versnelling! Het resultaat: van Rotterdam naar Brouwersdam in Zeeland en dan door naar België.

Samen sporten, samen relaxen

ISM daagde ons uit om iets aparts te organiseren. Het personeelsweekend moest in het teken staan van plezier, doorzetten, incasseren, grenzen verleggen, vooruitkijken en terugblikken. Bij tendolle kunnen we dat goed in een reisprogramma verwerken. In Zeeland trakteerden we de 150 medewerkers van ISM op actie: XL suppen, powerkiten, strandzeilen, alles kon. Maar ook aan de ontspanning was gedacht: yoga op het zand of een fijne strandmassage.

Meer inspiratie voor een personeelsreis naar Brugge? Kijk bij personeelsreis Brugge of neem contact met ons op!

Ontdek de stad en je collega’s

Daarna reden we naar Brugge. Het diner vond plaats in een authentieke bierbrouwerij. We maakten een boottocht, proostend met champagne. We verkenden de stad ‘anders-dan-anders’, met iPads en een 4G-gids. Het nachtleven van Brugge beleefden we in een hippe loungeclub waar een DJ tot in de kleine uurtjes draaide. En we sliepen met de ISM-crew in een charmant hotel in het hart van de historische binnenstad.

Tijd voor Teambuilding
Logo Tendolle wit