Ga terug

Personeelsreis Nijmegen

Nijmegen is de oudste stad van Nederland en dat is te zien aan de vele historische plekken en authentieke panden. Maar Nijmegen is vooral ook een gezellige stad met de grootste terrasdichtheid van Nederland!  

Een personeelsreis naar Nijmegen starten we met activiteiten in de omgeving. Wat te denken van een mountainbike clinic in Berg en Dal, ribboot varen op de Waal of een hike met je collega’s over de paden en heuvels van Nijmegen. 

Tijdens een tweedaagse reis naar Nijmegen laten we je kennismaken met de stad door een teamchallenge die je deels fietsend en deels lopend aflegt. Met je team vervul je opdrachten in het Valkhofpark en fiets je de Waalbrug over langs ‘Het gezicht van Nijmegen’ , weer terug langs het Honig complex en door het Kronenburgerpark. Op de route kom je de andere teams tegen en zijn er stops waar onze begeleiders staan met een teamopdracht. We sluiten de challenge af met een biertje bij een Nijmeegse Brouwerij. 

Natuurlijk is het daarna tijd om de verhalen uit te wisselen tijdens een heerlijk diner in de stad of in één van de bijzondere locaties aan de Waal. We overnachten in het oude centrum of verplaatsen naar een hotel in het mooie buitengebied. 

Lees ook wat we hebben gedaan tijdens het personeelsuitje van Den Hartog Glas

Meer weten over een personseelsreis naar Nijmegen? Bel of mail ons en we stellen een programma samen waar nog lang over wordt nagepraat!

Onderweg naar mooie herinneringen
Logo Tendolle wit
Tot in de puntjes geregeld
Logo Tendolle wit