Ga terug

Case: Personeelsuitje Nijmegen Den Hartog

Personeelsuitje Den Hartog Glas

Den Hartog Glas vroeg ons om een tweedaagse die weer anders is dan de voorgaande uitjes die we organiseerden. We gingen al met ze naar Brugge, Texel, Amsterdam en Rotterdam. Belangrijk criterium: niet te ver van hun bedrijf in Oud Beijerland. 

De groep vertrok op zaterdagochtend met de bus naar het plaatsje Altforst in het land van Maas en Waal. Op een prachtige buitenlocatie gingen ze trialrijden in de boomgaard en werden ze op het verkeerde been gezet bij de workshop Mind Magic. Tussendoor werd gezorgd voor een heerlijke lunch en na de borrel stond de bus weer klaar om ze naar Nijmegen te brengen. Tijdens de pubquiz ’s avonds zat de stemming er goed in en werd er enthousiast meegezongen met de DJ & zangeres.  

Na (voor de meeste collega’s) een korte nacht was het tijd om Nijmegen bij daglicht te bekijken. Onder leiding van Nijmeegse gidsen ging de groep op pad voor een fiets & wandeltour door Nijmegen en het Ooij. We sloten af met een lekkere lunch in het centrum van de stad. 

Deelnemers beoordeelden deze reis met gemiddeld 9,5! 

Reactie van de directie: Het was weer fantastisch geregeld, we zijn weer geheel ontzorgd, dit was volgens mij ons 5de uitje met jullie en dat is natuurlijk niet voor niets 

Ook toe aan een personeelsuitje die net weer even anders is? Bel of mail ons voor een tweedaagse Nijmegen en omgeving! 

Meer weten over een personeelsuitje naar Nijmegen? Kijk bij Personeelsreis Nijmegen of neem contact met ons op.

Samen het avontuur aan
Logo Tendolle wit
Je had er bij moeten zijn
Logo Tendolle wit