Ga terug

Case: Personeelsreis Twente

Galvano 20 jaar

Voor het bedrijf Galvano uit Hengelo organiseerden we de viering van hun bedrijfsjubileum met een tweedaags programma.
Het bedrijf is gevestigd in Twente, de medewerkers komen uit de buurt, maar toch slaagden we erin ze te verrassen op een plek in Twente die ze nog niet kenden.

Slapen met uitzicht op de sterrenhemel
Erfgoed Bossem is een bijzondere locatie in Lattrop vlakbij het historische stadje Ootmarsum. De medewerkers overnachtten in de luxe kamers van de eeuwenoude Saksische boerderij, lodgetenten of in sterrenkubussen met uitzicht op de sterrenhemel.

De deelnemers beoordeelden dit weekend met een 9,3.

Reactie Robin Smit (directeur)
‘Mooi jubileumfeest op een prachtige locatie waar het ontspannen genieten was!’

Het programma

Dag 1. vrijdag
We ontvingen ze vrijdagochtend op de oude deel met koffie en en Twentse Krentenwegge.
Daarna tijd voor actie: Graffiti, paardenmennen, schermen en trial rijden. Ieder nam deel aan activiteiten die ze zelf vooraf hadden gekozen.
We sloten af met een cocktailworkshop voor de hele groep waarbij de deelnemers leerden flairen en hun eigen cocktail mixen en shaken.
’s Avonds genoot ieder van een heerlijk BBQ buffet met het biologische rundvlees van Erfgoed Bossem en lokale producten uit de directe omgeving.

Dag 2. zaterdag
Zaterdagochtend na het ontbijt wandelden we naar het riviertje de Dinkel waar we tweepersoons kano’s hadden klaargelegd voor de groep. De Dinkel loopt door prachtig natuurgebied, weilanden en zandduinen en al varend in je kano waan je je in het buitenland! Na een mooie kanotocht van anderhalf uur sloten we af met een Twentse lunch op het terras van het Erfgoed.

Meer weten over een personeelsreis naar Twente? Kijk bij Teamuitje Twente

Tijd voor Twente? Laten we afspreken!

Een personeelsreis die bijblijft
Logo Tendolle wit