Ga terug

Teamuitje Twente

Typisch Twente

Twente is een echte A-één locatie! Volg de A1 in oostelijke richting en je komt vanzelf in Twente. In Twente wonen tukkers. Zoals bijvoorbeeld cabaretier en schrijver Herman Finkers. Tukkers zijn een ‘apart slag volk’. Vraag je ze naar hun lijfspreuk, dan krijg je waarschijnlijk te horen: ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’.
Een nuchter volk met droge humor. En ‘onmeunig’ trots op hun streek. Misschien een tikkeltje eigenzinnig en stug, maar ook heel gastvrij. En dat laatste is één van de redenen waarom je voor een onvergetelijk teamuitje gewoon in Twente moet zijn!

Teamuitje Twente in prachtige natuur

Twente voelt een beetje als buitenland. Misschien ook door de Twents taal (geen zorgen er wordt ook ABN gesproken), maar vooral door het prachtige coulisselandschap. Groen, glooiend, met bossen, rivieren, landgoederen, oude boerderijen en hier en daar een zandverstuiving of heidegebied. Eenmaal in Twente vallen dagelijkse beslommeringen en stress van je af. Want in Twente hebben ze nog tijd voor je.

Twente is ook hip en hightech

Een tukker houdt van tradities zoals het paasvuur, het klootschieten en de heerlijke en voedzame krentenwegge. Maar verwacht niet dat Twente een achterbleven gebied is. Met de Universiteit Twente en ruim 3000 hightechbedrijven en instellingen is Twente een inspirerende kennisregio, die in Brussel zelfs als ‘smart region’ wordt bestempeld. Twente heeft leuke dorpen en steden, waaronder de levendige studentenstad Enschede.

Tijd voor een teamuitje Twente?

Wordt het niet tijd voor een teamuitje in Twente? Twente is gewoon ‘onmeunig’ gaaf. Dat zou zo maar een uitspraak kunnen zijn van de uit Almelo afkomstige zangeres Ilse de Lange. En daar zijn wij als Tendolle Events, afkomstig uit Hengelo, het helemaal mee eens. Kom gerust eens op de koffie bij ons landelijke gelegen kantoor. Zorgen wij ook nog voor heerlijke krentenwegge erbij. Vind je Twente toch iets te ver, geen probleem, dan komen we met alle plezier bij jouw bedrijf langs! Bel of mail Carel of Inge

Lees ook eens deze cases:
Case: 2 daagse Personeelsreis Twente
Case: 3-daags Outdoor Event in Twente

Tijd voor Twente? Laten we afspreken!

Teambuilding
in
TWENTE
Logo Tendolle wit