Ga terug

Case: Personeelsreis Valkenburg

Personeelsreis Valkenburg

Een dealer in Heftrucks vierde het 25 jarig bedrijfsjubileum op een bijzondere wijze met 75 medewerkers en partners. Wij kregen de opdracht om een 2-daags programma te ontwikkelen, die lang in herinnering zal blijven. We hebben gekozen voor het prachtige Château St. Gerlach in Valkenburg. Het werd een onvergetelijk jubileumweekend met vele (keuze)activiteiten, verrassende optredens en een spetterende feestavond in een mergelgrot.

De jubileumreis werd met een gemiddeld cijfer 8,8 gewaardeerd met veel opmerkingen in de trant van ‘Wat een super weekend’

Reactie van onze klant:
Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord over Carel. Organiseert alles, zeer attent, niet nadrukkelijk aanwezig, maar signaleert alles. Complimenten”

Meer weten over een personeelsevent naar Zuid Limburg?  Kijk bij Personeelsreis Zuid Limburg-Maastricht of neem contact met ons op.

Het programma

Lekker actief
Na ontvangst met koffie en ‘High Vlaai’ startten we in het park van het Chateau met het activiteitenprogramma. Zo gingen mensen schermen, een graffiti kunstwerk maken of deelnemen aan een Roofvogelworkshop. En ook ’s middags kon er worden gekozen voor o.a. mountainbiken in de mergelgrotten, trial rijden bij het kasteel of een bezoek aan Maastricht met gids.

Swingen onder leiding van een Brass Band
Na de heerlijke zelfgemaakte cocktails onder leiding van onze bartender kwam de  sfeer er goed in bij het optreden van een 6 koppige Brass Band.

Feest in de mergelgrot
Lekker eten, live muziek en een DJ vormden de basis voor een feest tot in de kleine uurtjes!

Mooie afsluiting
Met e-solexen en e-bikes gingen de deelnemers de volgende ochtend op pad in groepen onder leiding van Limburgse gidsen. We sloten af in het centrum van Valkenburg met een uitgebreide lunch.

Actief en bourgondisch genieten
Logo Tendolle wit