Ga terug

Case: Personeelsreis Valkenburg

Personeelsreis Valkenburg

Een dealer in Heftrucks vierde het 25 jarig bedrijfsjubileum op een bijzondere wijze met 75 medewerkers en partners. Wij kregen de opdracht om een 2-daags programma te ontwikkelen, die lang in herinnering zal blijven. We hebben gekozen voor het prachtige Château St. Gerlach in Valkenburg. Het werd een onvergetelijk jubileumweekend met vele (keuze)activiteiten, verrassende optredens en een spetterende feestavond in een mergelgrot.

De jubileumreis werd met een gemiddeld cijfer 8,8 gewaardeerd met veel opmerkingen in de trant van ‘Wat een super weekend’

Reactie van onze klant:
Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord over Carel. Organiseert alles, zeer attent, niet nadrukkelijk aanwezig, maar signaleert alles. Complimenten”

Ook toe aan een bijzonder personeelsevent in eigen land? Bel of mail ons voor een onvergetelijke 2-daagse in Zuid Limburg.

Het programma

High Vlaai
Na ontvangst met koffie en ‘High Vlaai’ startten we in het park van het Chateau met het activiteitenprogramma. Zo gingen mensen schermen, een graffiti kunstwerk maken of deelnemen aan een Roofvogelworkshop.

Lekker actief
Na de lunch namen de medewerkers deel aan een gevarieerd programma rekening houdend met de verschillende interesses: actief, outdoor of cultureel:

  • Mountainbiken in de mergelgrotten
  • Trial rijden en Archery game  bij het kasteel
  • Rondleiding met gids door Maastricht

Swingen onder leiding van een Brass Band
Na afloop van alle activiteiten ontvingen we de medewerkers voor een cocktailworkshop onder leiding van onze bartender. De sfeer kwam er daarna goed in bij het optreden van een 6 koppige Brass Band.

Feest in de mergelgrot
Lekker eten, live muziek en een DJ vormden de basis voor een feest tot in de kleine uurtjes!

Mooie afsluiting
Met e-solexen en e-bikes gingen de deelnemers de volgende ochtend op pad in groepen onder leiding van Limburgse gidsen. We sloten af in het centrum van Valkenburg met een uitgebreide lunch.

Actief en bourgondisch genieten
Logo Tendolle wit