Ga terug

Personeelsreis Zuid Limburg-Maastricht

We starten in Valkenburg

Beleef met je collega’s twee onvergetelijke dagen tijdens een personeelsreis naar Zuid Limburg. Na de enige echte Limburgse Vlaai te hebben geproefd gaan jullie op grotbikes de grotten van Valkenburg in, verken je het Limburgse landschap op E-scooters of maak je een kunstwerk tijdens een workshop mergelcarving.

’s Avonds geniet je van een heerlijk diner in één van de gezellige restaurants in Valkenburg of gaan we naar een bijzondere locatie in Maastricht voor een diner en feestavond. Nog niet moe? Dan zijn er genoeg bars en clubs waar tot in de late uurtjes gefeest kan worden.

Lees wat we hebben gedaan tijdens deze Jubileumreis naar Valkenburg

En dan naar Maastricht

De 2e dag daag je je collega’s uit tijdens een actieve teamchallenge door de kleine straatjes van de stad. We sluiten deze tweedaagse af met een lunch in de stad of op een boot tijdens een tocht over de Maas.
Of we stappen na de lunch op de fiets naar een prachtige wijngaard net buiten Maastricht voor een wijnproeverij en wandelen daarna over de St. Pietersberg om uit te komen bij een mooie plek voor het afsluitende diner.

Wordt je al enthousiast voor een personeelsreis naar Valkenburg en Maastricht?

Bel of mail ons en wij stellen samen een programma op wat nog lang in herinnering blijft.

Boost de
teamspirit
Logo Tendolle wit
De kracht
van samen
Logo Tendolle wit