Ga terug

Case: Teambooster event indoor

Teambuilding op eigen bedrijfslocatie
Van een klant ontvingen we het verzoek om een teambuildingprogramma te organiseren dat leerzaam, maar zeker ook leuk is om te doen. De aanleiding van het event was het 5-jarig bestaan van de afdeling R&D van het bedrijf. De voorkeur voor eventlocatie ging uit naar het eigen bedrijf. Ons nieuw eventconcept TeamBooster bleek de juiste oplossing. Na bezoek aan het bedrijf hebben we de keuze van teamopdrachten gemaakt en de locaties in het bedrijfspand bepaald. TeamBooster op maat!

Samenwerken versus willen winnen
Het TeamBooster programma behoeft enige uitleg, dus de medewerkers waren aanvankelijk nog wat afwachtend. Zo is er naast teamopdrachten nog een ‘rode draadspel’, kun je informatie kopen met verkregen geld (boosters) en is er een ‘Final Challenge’ waar alle teams voor de winst gaan.

Kortom, een dynamisch programma waar de deelnemers in meegezogen worden. Naarmate het programma vorderde werd iedereen steeds fanatieker. Je zit middenin een competitie die je wilt winnen. Maar .. tot aan de Final Challenge moet je daarvoor ook goed blijven samenwerken met andere teams.

Reactie van onze klant
Jolandy Ordelmans: ‘Het was een fantastische dag! Een aanrader. Dankjewel, Carel en team voor jullie enthousiasme!’

Lees meer over TeamBooster

Geef ook jouw team een boost!

Building
Better
Teams
Logo Tendolle wit
Geef je TEAM een
BOOST
Logo Tendolle wit