Ga terug

Teambuilding Event

TeamBooster, building better teams

Nieuw !
TeamBooster is een uniek eventconcept om medewerkers op een uitdagende manier effectiever te leren samenwerken. Deze leuke en leerzame teamtraining hebben we samen met trainingsbureau SIMPLgaming ontwikkeld.

Wat is TeamBooster?
TeamBooster is een eventconcept waarbij de groep verdeeld in teams van 4-6 personen de strijd met elkaar aangaat op allerlei verschillende doe- en denkopdrachten.

Wat TeamBooster écht uniek maakt is dat iedere opdracht steeds weer samen met een ander team wordt gedaan. Bij iedere opdracht vorm je een nieuw team en komt het steeds weer aan op strategie, leiderschap, taakverdeling, gebruik kwaliteiten, elkaar helpen, etc. Door de slimme organisatievorm werkt echt iedereen intensief met elkaar samen, ongeacht de groepsgrootte.

Final Challenge
Na de teamopdrachten is er een ‘Final Challenge’ waarbij alle teams voor de winst gaan. Maar .. het winnende team heeft vooral gewonnen dankzij goede samenwerking met de andere teams. Een daarmee is de transfer snel gemaakt naar je eigen bedrijfssituatie: Samen bereik je meer!

Outdoor, indoor of bij je eigen bedrijf
TeamBooster kunnen we zowel outdoor als indoor organiseren en is dus weersonafhankelijk. We kennen mooie landelijke locaties in Nederland, maar komen ook met alle plezier naar jouw eigen bedrijfslocatie.

Bekijk ook de case van een TeamBooster indoor die we voor een klant hebben georganiseerd.

Tijd om jouw team een boost te geven?

Building
Better
Teams
Logo Tendolle wit
BOOST
je
teamspirit
Logo Tendolle wit