Ga terug

City Event

City Event als origineel personeelsuitje

Samen actief tijdens jullie personeelsevenement: In steden als Amsterdam, Rotterdam en Maastricht hebben we verrassende programma’s om de stad en je collega’s op een actieve en inspirerende manier beter te leren kennen.
Wil je een stadstour te voet of per fiets onder leiding van enthousiaste lokale gidsen? Bijzondere bezienswaardigheden bezoeken? De stad vanaf het water bekijken tijdens een boottocht? En ben je op zoek naar de mooiste locaties voor lunch, diner en feestavond? Wij helpen je aan verrassend leuk city event dat van begin tot eind tot in de puntjes is verzorgd.

Een city event kunnen we ook heel goed organiseren als onderdeel van een tweedaagse personeelsreis;
De Jubileumreis van Heegt Installatie ging naar Amsterdam en Noordwijk
Voor het jubileum van Tecnotion organiseerden we een tweedaagse personeelsreis op de Veluwe en reden daarna naar Rotterdam.

City TeamChallenge, verbindend teamevent in de stad

Een echte aanrader is onze eigen City TeamChallenge. Dit nieuwe eventconcept is een actieve verkenning van de stad, waarbij jullie groep medewerkers wordt verdeeld in meerdere teams die de strijd met elkaar aangaan. Je verplaatst je naar de mooiste locaties en bezienswaardigheden. Daar beantwoord je vragen en voer je (team)opdrachten uit die allemaal gelinkt zijn aan de stad.
Uniek aan de City TeamChallenge is dat je bij iedere opdracht steeds weer een ander team tegenkomt om samen de opdracht mee uit te voeren. Je bent daardoor tijdens het programma met de meeste collega’s actief geweest en niet alleen met je eigen teamleden. Tegelijk verhoogt het competitie element de strijdlust en beleving bij de deelnemers.

Tijd voor een inspirerend en verbindend city event? Neem contact met ons op voor meer informatie over de steden en programma’s.

Samen
beleven
Logo Tendolle wit