Hoe wordt je bedrijfsjubileum onvergetelijk?

Herken je dit? Er staat een jubileumjaar van je bedrijf aan te komen. De directie gooit in de MT vergadering een balletje op: ‘Wat zullen we met het jubileumjaar doen? En voor wie willen we wat organiseren?’ Vervolgens vliegen de meest leuke ideeën over tafel. Van jubileumfeest met optreden van Armin van Buuren tot een jubileumreis met privé vliegtuig naar Ibiza.

Fantastische ideeën

Bij het brainstormen over ideeën voor het bedrijfsjubileum wordt de fantasie bij menigeen geprikkeld. En dat is ook prima. Ieder geslaagd jubileumevenement begint met enthousiasme en fantastische ideeën.
Maar een jubileum organiseren kan een hele uitdaging zijn.

Bedrijfsjubileum vergt veel tijd en ervaring

Maak een tijdinschatting en vermenigvuldig het aantal uren gerust met factor 2. Zelfs dat blijkt in de praktijk vaak nog een optimistische tijdsinschatting. Een jubileumjaar vier je eens in de 5 tot 10 jaar of zelfs 25 jaar. Logisch dat er dan binnen de eigen organisatie geen of weinig ervaring is met de organisatie van een bedrijfsjubileum. Nodig een ervaren evenementenbureau vroegtijdig uit om eens mee te denken. Met een goede eerste inventarisatie leg je het fundament voor een onvergetelijk jubileumevenement!

Succes vieren en ambities delen!

Een jubileumjaar is een uitgelezen kans om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij alle stakeholders. Een bedrijfsjubileum is een mijlpaal en daar mag je best even bij stilstaan. Je team heeft hard gewerkt en dat mag beloond en gevierd worden. Samen terugblikken en vooral ook vooruitkijken. Deel je ambities en toekomstplannen van je bedrijf tijdens de jubileum activiteiten.

Bedrijfsjubileum met een boost

Wat mogelijk begint als idee voor een eenmalig jubileumfeest, zou zo maar kunnen uitgroeien tot de organisatie van verschillende jubileumactiviteiten door het hele jaar heen. Een leuk teambuilding evenement, een inspirerend kennis evenement, een spetterend jubileumfeest en een onvergetelijke jubileumreis. Met kleine en grote jubileumactiviteiten, verspreid over het jubileumjaar, geef je je bedrijfscultuur een enorme boost. Dat brengt medewerkers dichter bij elkaar en maakt hen trots op je bedrijf.

Ben je benieuwd naar onze ideeën voor je jubileumjaar, een jubileumreis of een jubileumevenement neem dan contact met ons op.

Enkele cases van jubileumreizen: ISM naar Brugge, Sorba naar Ameland, Tecnotion naar Rotterdam
Cases van jubileumevenementen: Jubileumevenement Ploeger, bedrijfsfamiliedag Ulamo