Nu even afstand, straks elkaar weer ontmoeten!

08.04.2020

Samen Sterk

De Corona crisis raakt ons bedrijf. Niet verwonderlijk als je kernactiviteit het organiseren van events en reizen voor bedrijven is. Gelukkig hebben we in goed overleg met onze leveranciers de geplande events voor de komende tijd kunnen verplaatsen naar het najaar of volgend jaar. Allen dank daarvoor! Geweldig om te zien dat veel mensen in zo’n crisistijd begrip voor elkaars situatie hebben en denken in creatieve oplossingen.

Live Communicatie

De Corona crisis laat ons op pijnlijke wijze ervaren dat we sociale wezens zijn. We moeten letterlijk afstand tot elkaar houden en mogen niet samenscholen. Hoewel we gelukkig veel digitale communicatiemogelijkheden hebben om met elkaar in contact te blijven, mis je toch elkaars fysieke aanwezigheid. Face to face ontmoeten is nog altijd de meest krachtige vorm van communiceren.

Bouwen aan een hecht team

En precies dat laatste is de reden dat wij events organiseren. Het is onze missie om medewerkers van bedrijven dichter bij elkaar brengen. Dat doen we door ze uit hun werksituatie te halen en samen bijzondere momenten te laten beleven. Je leert elkaar daardoor beter kennen, begrijpen, respecteren en waarderen. Samen deel je herinneringen die een blijvende indruk maken. In een ontspannende sfeer wisselen samen plezier maken en tijd voor een goed gesprek elkaar moeiteloos af. Op natuurlijke wijze bouw je zo aan een hecht team van medewerkers dat blij is met elkaar en trots is op je bedrijf.

Events die verbinden

Ondertussen gebruiken wij onze tijd nuttig met de ontwikkeling van onze events en reizen. Niet zomaar feestjes en bedrijfsuitjes, maar zinvolle events om jouw medewerkers blij te maken en dichter naar elkaar toe te laten groeien. Meer en meer zullen bedrijven in de toekomst moeite moeten doen om goede medewerkers te behouden en nieuwe talenten aan te trekken. Een vriendschappelijke werksfeer speelt daarbij een belangrijke rol. Het is onze ambitie om met onze events jouw medewerkers (nog beter) met elkaar verbinden tot een hecht team.

We wensen je veel sterkte toe in de komende tijd, blijf gezond en laten we elkaar vooral weer live ontmoeten zodra het kan. Daar zijn we straks vast allemaal weer hard aan toe!

Het Tendolle team!

Zullen we alvast met je meedenken over een zinvol teamevent? Neem contact op via 074 – 255 70 30 of info@tendolle.nl