ROTTERDAM: 6 redenen voor een teamuitje naar ‘Manhattan aan de Maas’!

03.02.2023

MAKE IT HAPPEN: De city slogan van Rotterdam staat voor ‘niet lullen maar poetsen’. Rotterdam, ook wel Rotjeknor genoemd, is rauw en tegelijk creatief, innovatief en internationaal. Tendolle Events organiseert vele teamuitjes en teambuilding programma’s in Rotterdam. En de deelnemers zijn steeds weer aangenaam verrast. Waarom? Hieronder 6 redenen waarom een teamuitje in Rotterdam zo’n bijzondere belevenis is!

1. Dynamische wereldstad

Rotterdam staat op veel internationale lijstjes als één van de meest interessante steden van Europa om te bezoeken. De Maasstad heeft als havenstad letterlijk verbinding met de hele wereld. Dat trok van oudsher immigranten aan, die in Nederland hun toekomst wilden opbouwen. Maar ook zochten vele landgenoten hun geluk in Amerika en staken vanaf Rotterdam de ‘plas’ over met het schip de SS Rotterdam van de Holland-Amerika lijn. Nog steeds gebruiken we zowel de SS Rotterdam als Hotel New York (voormalig hoofdkantoor Holland-Amerika lijn) voor onze teamuitjes in Rotterdam.

2. Gastvrij en no-nonsense

Als je een Rotterdammer spreekt, weet je direct wat je aan hem hebt. Niet lullen maar poetsen. Direct, eerlijk en trouw. In Rotterdam voel je je welkom en alles is mogelijk. Rotterdam denkt in oplossingen en dat werkt voor ons als evenementenbureau super fijn bij het organiseren van een teamuitje of teambuilding programma.

3. Er is nog rust en ruimte

Daar waar onze hoofdstad dreigt ten onder te gaan aan zijn eigen succes met miljoenen toeristen per jaar, is er in Rotterdam nog rust en ruimte. Voor de organisatie van onze events en reizen voor bedrijven is dat een groot voordeel. Zo organiseren we de ‘TeamChallenge Rotterdam’. Een door ons zelf ontwikkeld teambuilding programma, waarbij de groep verdeeld in teams de stad per fiets verkent en op bijzondere locaties opdrachten uitvoert samen met andere teams. Een geweldig teambuilding event en tegelijkertijd een spannende competitie.

4. Bijzondere bezienswaardigheden

Deelnemers aan onze teamuitjes en teambuilding programma’s zijn steeds weer verbaasd over de veelheid van interessante bezienswaardigheden. Historisch zoals o.a. de Oude Haven (met eerste Wolkenkrabber van Europa, Witter Huis), Laurenskerk, schip SS Rotterdam en Hotel New York.
Modern met architectonische hoogstandjes zoals o.a. Markthal, kubuswoningen, vernieuwde Centraal Station, Erasmusbrug en Kop van Zuid.

5. Met RIB boten racen over de Maas

Rotterdam wordt door de Maas verdeeld in Noord en Zuid. De bouw van de bekende Erasmusbrug (ook wel De Zwaan) heeft Noord en Zuid dichter bij elkaar gebracht. Geniet tijdens een boottocht op de Maas van de prachtige Rotterdamse skyline en ontdek het havengebied van Rotterdam. Sensationeel is de vaartocht met snelle RIB boten die we vaak inzetten tijdens onze events.

6. Urban vibe

Mede door de verbinding met de rest van de wereld is Rotterdam uitgegroeid tot de meest multiculturele stad van Nederland met meer dan 170 nationaliteiten. Dat zie je terug in kunst, cultuur, uitgaansleven en eetcultuur. Rotterdam heeft een ‘urban vibe’, is stoer en levendig. Een geweldige stad om met je collega’s één of meer dagen te bezoeken als teamsuitje, bedrijfsreis, incentivereis, teambuilding programma of jubileumreis.

Wil je meer informatie over een teamuitje naar Rotterdam? Neem dan contact met ons op!

Lees ook: Personeelsuitje Rotterdam