Ga terug

Case: Jubileumreis Gent

Jubileumreis QNP

Medewerkers van het bedrijf QNP zijn professionals in ICT en Telecom. Een mooi familiebedrijf: Betrouwbaar, persoonlijk en alles voor een tevreden klant. Het 25-jarig bestaan was dan ook reden genoeg voor de twee directeuren om de medewerkers met partners te verrassen met een weekendje Gent.

De deelnemers beoordeelden de reis in zijn geheel met het cijfer 9 en de reisleiding met een 9,2. Wij hebben weer 60 mensen blij kunnen maken.

Reactie van onze klant:
We hebben echt genoten, perfecte mix van stad leren kennen, lekker eten en gezelligheid. Super weekend!

Het programma

Dag 1: zaterdag
Na koffie met Belgische wafel starten we met een ontdekkingstour door de stad in teams. Het eindpunt is het imposante gebouw van de stadsschouwburg waar de lunch gereserveerd wordt in Brasserie De Foyer.
’s Middags wandelen we naar stadbrouwerij Gruut voor een bierproeverij en kan iedereen nog even op eigen gelegenheid shoppen, een terrasje pakken of relaxen in het hotel.
Voor de avond hebben we een boot afgehuurd exclusief voor de groep. Na het diner zorgt de DJ voor muziek en de juiste setting voor een grandioos feest!

Dag 2: zondag
Rustig opstarten en ontbijten en daarna Gent in voor een culinair historische wandeling met proeverijen onderweg.
Bij België hoort natuurlijk ook chocola! Dus sluiten we de historische tour af met een proeverij van Belgische Chocolade door een internationaal bekende Belgische smaakdesigner.
Lunchen aan het water en daarna gezamenlijk met de bus terug naar huis.

Ook twee dagen naar Gent met je bedrijf? We organiseren het graag voor jullie!

Gezellig jubileum weekend
Logo Tendolle wit