TeamBooster, uniek teambuilding concept!

12.02.2020

Geef je teamspirit een boost

Goed teamwork in je bedrijf is meer dan ooit van belang om succesvol te zijn. Maar, dat is lang niet altijd vanzelfsprekend. Daarom is het goed om op z’n tijd samen iets te beleven dat inspireert en motiveert. Samen ervaren, ontdekken, actief zijn en ontspannen. Je onderlinge band wordt daardoor veel hechter. En dat effect is niet zomaar weg! Ook als je weer aan de slag gaat sta je dichter bij elkaar.

Leuk en leerzaam

Afgelopen jaar hebben wij samen met bedrijfstrainer Tjitte Dijkstra een uniek teambuilding programma ontwikkeld dat LEUK en LEERZAAM is. Een programma als waardevol personeelsevenement (tot wel 100 personen) of als super gave en effectieve teamtraining.

Het ontstaan van TeamBooster

Wij van Tendolle Events zagen dat er bij bedrijven een groeiende behoefte is aan zinvolle teambuilding events. Events die de samenwerking en de onderlinge band tussen medewerkers versterken. Tijdens een ontmoeting die Carel ten Dolle had met trainer Tjitte Dijkstra bleek dat Tjitte op zijn beurt op zoek was naar trainingsvormen waarbij mensen (en teams) vooral leren door te zelf te ervaren. TeamBooster is het resultaat!

Wat maakt TeamBooster uniek?

Tijdens het TeamBooster programma voer je als team iedere doe- en denkopdracht steeds samen uit met een ander team. Maar je strijd ook tegen elkaar. Door het competitie-element haal je het beste uit jezelf én elkaar. Je leert samenwerken door zelf te ervaren en samen te beleven. In de Final Challenge gaat ieder team voor de volle winst. Een geweldige afsluiting van een waardevol en onvergetelijk teamevent.

Is jouw team klaar voor teambuilding?

Bel of mail Carel of Inge (074 255 70 30 – info@tendolle.nl). Lees meer over TeamBooster en de case van Foseco uit Enschede met een TeamBooster indoorprogramma.